Έγινε διεθνής βοηθός και κόπηκε στα τεστ!

Βατερλώ στα αγωνιστικά τεστ. Ο ρούκι διεθνής βοηθός Σίπκας, άλλοι 11 βοηθοί και ο διαιτητής Λαμπρόπουλος, κόπηκαν.

Έγινε διεθνής βοηθός και κόπηκε στα τεστ!

Την 1η Ιανουαρίου ο Ιωάννης Σίπκας έγινε και επίσημα διεθνής στην θέση του Αλέξανδρου Γρεβένη, επιλογή που είχε προκαλέσει έκπληξη όταν ανακοινώθηκε γιατί πέρσι ο βοηθός ρέφερι από την Χαλκιδική είχε πάρει σχεδόν όλα τα ντέρμπι επ' ώμου!

Οι... μυημένοι στην πιάτσα της διαιτησίας είχαν σπεύσει να συνδυάσουν την συγκεκριμένη επιλογή της ΚΕΔ, με την υπόδειξη του Γρεβένη προς τον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο για αποβολή του Μποτία για το μαρκάρισμα στον Αραβίδη, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, πριν από ένα χρόνο αλλά και με το γεγονός ότι η Χαλκιδική ανήκει στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ.

Την Τρίτη 14/2 το μεσημέρι, ο βοηθός ρέφερι από την Πέλλα, παρέλαβε το σήμα της FIFA αλλά απ' ότι φάνηκε δεν του έφερε γούρι αφού το πρωί της Τετάρτης δεν κατάφερε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ που έγιναν στο γήπεδο που βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας λοιπόν, μένει εκτός ορισμών μέχρι να του δοθεί δεύτερη ευκαιρία, περίπου σε ένα μήνα.

Εκτός από τον Σίπκα, οι βοηθοί που κόπηκαν συμπληρώνουν μία 11άδα. Πρόκειται για τους Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου), Δουδούμη (Φθιώτιδας), Καραϊσαρίδη (Πιερίας), Αναστόπουλο (Αρκαδίας), Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου), Λάζαρη (Καβάλας), Κασσαβέτη (Αιτωλοακαρνανίας) Βεργέτη (Αρκαδίας) Γεωργαράκο (Αθήνας), Τσολάκη (Αθήνας), Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής).

Επίσης, δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ και ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Τα τεστ έγιναν παρουσία της τριάδας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Καλύβας), του υπεύθυνου ανάπτυξης Κύρου Βασάρα και του γυμναστή Δημήτρη Δαμασκηνού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK