Έγινε το "μπαμ" με Κασάνο και ακούστηκε σε όλη την Ιταλία

Η νεοφώτιστη στη Serie A Ελλάς Βερόνα έκανε και δεύτερο μεταγραφικό "μπαμ" μέσα στην ημέρα αφού μετά τον Αλέσιο Τσέρτσι ανακοίνωσε και τον Αντόνιο Κασάνο! Διαβάστε το story.

Έγινε το "μπαμ" με Κασάνο και ακούστηκε σε όλη την Ιταλία

Ήρθε για να... μείνει! Η Ελλάς Βερόνα επέστρεψε στη Serie A και δείχνει με τις δύο σημερινές κινήσεις της πως είναι αποφασισμένη να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια και να μην ξαναζήσει σε έναν χρόνο από τώρα τον εφιάλτη του υποβιβασμού στη δεύτερη κατηγορία.

Το πρωί της Δευτέρας οι "τζαλομπλού" ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι που είχε μείνει ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης (βρέθηκε στο στόχαστρο των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού) ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας "χτύπησαν" ξανά μέσα από την απόκτηση ενός ακόμα "μπαρουτοκαπνισμένου" από τα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας.

Έγινε το "μπαμ" με Κασάνο και ακούστηκε σε όλη την Ιταλία
CAROLINA FANNI

Αυτός είναι ο Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος μετά από έναν χρόνο απουσίας από τα γήπεδα (σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία υπήρξε ενδιαφέρον προ μηνών από τον Παναθηναϊκό) επιστρέφει, με τον "Φανταντόνιο" να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους και να παίρνει τη φανέλα με το Νο 99.

Περιττό να ειπωθεί πως με την τριπλέτα Κασάνο-Τσέρτσι-Πατσίνι στη γραμμή κρούσης, η Ελλάς Βερόνα θα είναι από τις πλέον ενδιαφέρουσες ομάδες της Serie A τη νέα σεζόν...

Photo Credits: Official Twitter of Hellas Verona FC

News 24/7

24MEDIA NETWORK