Έγινε των... κομμένων στα τεστ

Μόνο έξι στους 15 διαιτητές και βοηθούς της Super League που είχαν κοπεί τον προηγούμενο Φεβρουάριο, πέρασαν τα επαναληπτικά τεστ. Εκτός αγώνων οι υπόλοιποι.

Έγινε των... κομμένων στα τεστ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μόνο ένας βοηθός, ο Γιάννης Σίπκας από την Πέλλα που πρόσφατα έγινε διεθνής, πέρασε τα αγωνιστικά τεστ των βοηθών τηςSuperLeagueπου έγιναν το πρωί της Τρίτης στη Μίκρα.

Αντίθετα, κόπηκαν οι: Νίκος Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Γιώργος Λάζαρης (Καβάλας), Ηλίας Νατσιούλας (Λάρισας).

Έτσι, σε σύνολο 15 διαιτητών και βοηθών που είχαν κοπεί στα τεστ τον προηγούμενο Φεβρουάριο και τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία την Δευτέρα 27/3 και την Τρίτη 28/3, πέρασαν μόνο οι έξι. Την Δευτέρα, είχαν κοπεί ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)και οι βοηθοί Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Γεωργαράκος (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) ενώ είχαν περάσει τα τεστ οι Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας), Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Δουδούμης (Φθιώτιδας).

Οι "κομμένοι" δεν θα οριστούν σε άλλο παιχνίδι στηνSuperLeagueγια το υπόλοιπο της σεζόν αλλά αν έχουν πιάσει τα όρια τηςFootballLeague, μπορούν να οριστούν στην β' κατηγορία.

Όσον αφορά τους βοηθούς τηςSuperLeagueπου είχαν κληθεί εκτάκτως σε τεστ από την ΚΕΔ, μετά τα αλλεπάλληλα λάθη των τελευταίων αγωνιστικών, δεν έτρεξαν αλλά περιορίστηκαν σε μάθημα με φάσεις σε βίντεο που τους έδειξαν τα μέλη της Επιτροπής.

24MEDIA NETWORK