Έγινε ξανά της... ανατροπής!

Μόλις ένα 24ωρο μετά την πρώτη ανατροπή στο Μουντιάλ, αυτή της Ελβετίας, ήρθε και η δεύτερη και μάλιστα με γκολ στο 95' που έστειλε την Γερμανία στα ουράνια και την Σουηδία στα... τάρταρα (VIDEOS).

Germany's Toni Kroos celebrates after he scored his side's second goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's Toni Kroos celebrates after he scored his side's second goal during the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Τον περασμένο Νοέμβριο η Σουηδία πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, αποσπώντας "λευκή" ισοπαλία στο Μιλάνο και αφήνοντας εκτός την Ιταλία μετά από 60 ολόκληρα χρόνια.

Τώρα, την 10η ημέρα του Μουντιάλ άγγιξε μία ακόμα έκπληξη, ακόμα μεγαλύτερη, να αφήσει εκτός της νοκ-άουτ φάσης την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, καθώς από 32' ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 με γκολ του Τοϊβόνεν και αυτό που καλούνταν να κάνει ήταν να μην χάσει.

Οι Σκανδιναβοί όμως δεν τα κατάφεραν, με την ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ να αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να... πεθάνει και στο δεύτερο μέρος να πετυχαίνει επική ανατροπή. Στο 48' ισοφάρισε με τον Ρόις, στο 82' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας που είδε ο Μπόατενγκ και στο 95' ο Κρόος υπέγραψε την απίθανη ανατροπή με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ!

Πλέον η Γερμανία είναι "ζωντανή" στην υπόθεση πρόκριση αφού έχει και το ματς με την αποκλεισμένη Νότια Κορέα στο φινάλε της φάσης των ομίλων, ενώ δεν αποκλείεται το σενάριο να έχουμε θρίλερ σε λίγες ημέρες καθώς υπάρχει ακόμα και σενάριο τριπλής ισοβαθμίας (Μεξικό, Γερμανία, Σουηδία).

Όσον αφορά στα άλλα δύο ματς της ημέρας, το Βέλγιο συνέτριψε με 5-2 την Τυνησία με πρωταγωνιστές τους Λουκακού και Αζάρ (από δύο γκολ έκαστος) και μετράει ήδη 8 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές (κορυφαία επίθεση στο τουρνουά) ενώ το Μεξικό επικράτησε 2-1 της Νότιας Κορέας και έκανε το "2 στα 2" στον 6ο όμιλο.

ΒΕΛΓΙΟ - ΤΥΝΗΣΙΑ 5-2

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΜΕΞΙΚΟ 1-2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ 2-1

Περισσότερα για τα παιχνίδια και το πανόραμα του Μουντιάλ ΕΔΩ

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία στο φετινό Μουντιάλ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK