Εγκλημα και τιμωρία

Εγκλημα και τιμωρία
Παρελθόν αποτελεί από τους πίνακες της Α’ Εθνικής κατηγορίας ο Δραμινός διαιτητής Μάκης Ευθυμιάδης. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μετά τις επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες του κ. Ευθυμιάδη δεν θα μπορούσε παρά να τον διαγράψει από τους πίνακες της Α’ και να τον υποβιβάσει στους πίνακες της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι εις βάρος του κ. Ευθυμιάδη ήταν η πρόσφατη διαιτησία του στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Μία από τα ίδια και για τον Γιάννη Σπυρόπουλο, ο οποίος βγήκε εκτός πινάκων επ'αόριστον μετά την τραγική διαιτησία του στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Πανιώνιου. Παράλληλα, η ΚΕΔ "καρατόμησε" τον βοηθό του Γιώργου Κασναφέρη στον αγώνα Ιωνικός-Παναθηναϊκός, το Φωτίου (Ευβοίας), καθώς και τον παρατηρητή διαιτησίας του ίδιου παιχνιδιού, Δημήτρη Μπρέντα (Συνδέσμου Θεσσαλονίκης) για την έκθεσή του. Επίσης, επ' αόριστον τέθηκε εκτός κληρώσεων ο βοηθός διαιτητή του Ευθυμιάδη στο παιχνίδι ΑΕΚ–Πανιωνίου, ο Χρονόπουλος (Μεσσηνίας).

Στο μεταξύ, με ποινή αποκλεισμού από μια μέχρι τρεις αγωνιστικές πρόκειται να τιμωρηθούν οι Γιώργος Κασναφέρης (Συνδέσμου Αθήνας) για τη διαιτησία του στο παιχνίδι Ιωνικός-Παναθηναϊκός και Χριστόφορος Ζωγράφος (Αθήνας), για την απόδοσή του στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Ξάνθης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK