Εγκωμιαστικός για τον Γουέιν Ρούνι ο Τάισον

Μπορεί να μην φημίζεται για την ευφράδεια στην ομιλία του, ωστόσο είναι παγκόσμια, όσο και αμφιλεγόμενη, προσωπικότητα.

Εγκωμιαστικός για τον Γουέιν Ρούνι ο Τάισον

Μπορεί να μην φημίζεται για την ευφράδεια στην ομιλία του, ωστόσο είναι παγκόσμια, όσο και αμφιλεγόμενη, προσωπικότητα. Ο λόγος για τον Μάικ Τάισον. Ο άλλοτε πρωταθλητής πυγμαχίας στα βαρέα βάρη, βρίσκεται επί βρετανικού εδάφους προκειμένου να παραθέσει κύκλο ομιλιών και στο περιθώριο της ασχολίας του, έπλεξε το εγκώμιο του Γουέιν Ρούνι. Το ατίθασο του χαρακτήρα του στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέντρισε το ενδιαφέρον του "Iron Mike", ο οποίος δήλωσε σχετικά:

" Είναι σα να ζει το όνειρο του καθένα. Μία ζωή δίχως φραγμούς, πάντα στο όριο. Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται. Είναι νέος και επιτυχημένος. Ο πολύς κόσμος θα είναι πάντα κοντά σε ανθρώπους όπως ο Γουέιν. Δεν θα είναι με το καλό παιδί.

Αυτό που κάνουν με τον Ρούνι, είναι ότι παίρνουν ένα παιδί και του λένε να μείνει παιδί αλλά να φέρεται ως ενήλικας. Πως όμως μπορεί να γίνει αυτό; Το νόημα του αθλητισμού είναι η ανωριμότητα. Όσοι ασχολούνται για πολλά χρόνια με τα σπορ, είναι επειδή δεν θέλουν να χάσουν την παιδική ταυτότητά τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK