Εγκωμίτης στο Contra.gr: "Να μείνει έως το τέλος ο Άγγελος, άργησαν οι μεταγραφές"

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Άγγελο Αναστασιάδης έδωσε ο Γιώτης Εγκωμίτης, ένας από τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που μίλησε στο Contra.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στον "Δικέφαλο του Βορρά".

ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ
ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ INTIME SPORTS

Ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι ένας από τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν τίτλους με την ομάδα. Άλλωστε αυτός ήταν ο κύριος λόγος που η ΠΑΕ τον βράβευσε για την προσφορά του μόλις πριν από λίγες ημέρες στην Τούμπα.

Μιλώντας στο Contra.gr ο Κύπριος προπονητής φάνηκε αν μην τι άλλο προβληματισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο Δικέφαλο του Βορρά λέγοντας, με την ψυχραιμία του ανθρώπου που βλέπει τα πράγματα από απόσταση, αλήθειες.

Εγκωμίτης στο Contra.gr: "Να μείνει έως το τέλος ο Άγγελος, άργησαν οι μεταγραφές"
INTIME SPORTS

"Ο ΠΑΟΚ σίγουρα δεν διάγει την καλύτερη του κατάσταση" είναι η πρώτη τοποθέτηση του Εγκωμίτη. "Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται στην ομάδα, όσοι είναι κοντά έχουν πιο καθαρή εικόνα, αλλά από τα αποτελέσματα φαίνεται ότι η ομάδα έχει προβλήματα έχοντας μείνει πλέον αρκετά πίσω στη βαθμολογία".

Θέσαμε στα υπόψιν του Κυπρίου το θέμα του μικρού ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Και αυτό έχει φανεί. Όταν απουσιάζουν βασικοί ποδοσφαιριστές, αυτοί που τους αντικαθιστούν δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Άρα, οι απουσίες επηρεάζουν την ομάδα. Από την άλλη πλευρά οι μεταγραφές ίσως και να άργησαν. Οι παίκτες που ήρθαν δεν ήταν σε θέση να κάνουν κατευθείαν τη διαφορά και αυτό στοίχισε".

Σε ότι αφορά το ντέρμπι της Κυριακής και το κίνητρο του ΠΑΟΚ, ο Εγκωμίτης ήταν ξεκάθαρος: "Πάντα υπάρχει κίνητρο, τουλάχιστον έτσι είναι τα πράγματα στο δικό μου μυαλό. Ο τίτλος μάλλον χάθηκε αλλά υπάρχει το κίνητρο της δεύτερης θέσης και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Και εκεί υπάρχει ανταγωνισμός από τον Παναθηναϊκό και από τις ομάδες που έρχονται από πιο κάτω.

Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αδιαφορήσει γι' αυτό και αν το κάνει, θα είναι μεγάλο λάθος. Έτσι θα τα χάσει όλα. Πάντα όταν χάνεται ένας στόχος, βάζεις πλώρη για τον αμέσως επόμενο και τέλος πάντων δεν γίνεται να τα παρατήσεις. Διεκδικείς ότι μπορείς να διεκδικήσεις".

Ζητήσαμε επίσης από το συνομιλητή μας να μας εξηγήσει το υπερβολικό της αντίδρασης των οπαδών της ομάδας: "Υπάρχει μεγάλη κάψα για έναν τίτλο, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο. Τα τελευταία δύο χρόνια τα πράγματα βελτιώθηκαν στο διοικητικό κομμάτι και αυτό έδωσε προσδοκίες. Μέχρι στιγμής αυτές οι προσδοκίες δεν δικαιώθηκαν. Έπαιξαν το ρόλο τους και κάποια διαιτητικά λάθη αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Στον ΠΑΟΚ, όπως το βλέπω, πρέπει να γίνουν όλοι μία γροθιά. Και αυτό μέχρι στιγμής δεν το βλέπω".

ΰιξεο ωμ τΰεχ ρμεπιχι
λγεψβμ
ρτεψθ
ΰιξεο ωμ τΰεχ ρμεπιχι λγεψβμ ρτεψθ INTIME SPORTS

Τέλος, για το θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Εγκωμίτης ήταν ξεκάθαρος: "Πρέπει να μείνει ο Άγγελος για να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε το καλοκαίρι. Όλοι ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα στον ΠΑΟΚ. Πόσες φορές δεν έχει αλλάξει η ομάδα προπονητή στο μέσο της σεζόν; Δεν γίνεται να βελτιωθεί έτσι η κατάσταση. Ο προπονητής θα κριθεί πιο ψύχραιμα και με πιο συγκροτημένη σκέψη στο τέλος της διαδρομής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK