Εγκρίθηκε η συγχώνευση Ηλυσιακού-Αιγάλεω

Μετά από περίπου ένα χρόνο ζυμώσεων, αντιδράσεωνκαι αναβολών, η συγχώνευση του Ηλυσιακού με το Αιγάλεω θα πρέπει να θεωρείται γεγονός.

Εγκρίθηκε η συγχώνευση Ηλυσιακού-Αιγάλεω
Αιφνιδιαστικά είναι η αλήθεια, όπως αναφέρεται και σε μερίδα του Τύπου, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνήλθε την Κυριακή το μεσημέρι και κατά την έκτακτησυνεδρίασή της ενέκρινε το αίτημα του των αδερφών Μητρόπουλου. Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές, η συγχώνευση επικυρώθηκε με ψήφους 5-3 και η ανακοίνωση θα εκδοθεί εντός των ημερών. Το νέο όνομα της νέαςΠΑΕ θα είναι ΑΟΗ Αιγάλεω και θα χρησιμοποιεί ως έδρα το "Στ. Μαυροθαλασσίτης".

Φυσικά από τον -άμεσα θιγόμενο- Ερασιτέχνη Ηλυσιακό αναμένεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις τόσο για την ημέρα που επιλέχθηκε να συνεδριάσει η Επιτροπή όσο και για το σκεπτικό της απόφασης. Η διοίκηση του "κιτρινόμαυρου" σωματείου στηρίζεται στην πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ, βάσει της οποίας απαγορεύονται οι συγχωνεύσεις προς όφελος μιας ομάδας. Βέβαια η συγκεκριμένη παράγραφος στο καταστατικό δεν έχει ακόμη εγκριθεί από το Πρωτοδικείο.

" Απορίας άξιον είναι ποια μέλη της επιτροπής έχουν εμπλέξει τ' όνομα τους σε μια τέτοια απόφαση, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009 που όλες οι υπηρεσίες και αρχές είναι σε αργία. Τόσο σημαντική και αναγκαία ήταν η όποια εξυπηρέτηση, εάν αυτή πραγματοποιήθηκε; ", ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσε ως πρώτη αντίδραση ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός το βράδυ της Κυριακής.24MEDIA NETWORK