"Έγραψε" η ατάκα του Ρονάλντο για συνεργασία με τον Μέσι!

Φαντάζεστε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι στην ίδια ομάδα; Ο CR7 ρωτήθηκε για αυτό και χάρισε στους δημοσιογράφους του France Football μία εντυπωσιακή ατάκα (VIDEO).

"Έγραψε" η ατάκα του Ρονάλντο για συνεργασία με τον Μέσι!

Έχοντας κατακτήσει μέσα σε διάστημα λίγο μηνών τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης τόσο σε συλλογικό επίπεδο (Ρεάλ Μαδρίτης) όσο και σε εθνικό (Πορτογαλία), ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει φέτος τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας και την Δευτέρα επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά όταν και ανακοινώθηκε η μεγάλη του νίκη.

Αυτό ήταν το 4ο συνολικά βραβείο Χρυσής Μπάλας για τον CR7 που υπολείπεται πλέον κατά μία τον πολυνίκη του θεσμού, Λιονέλ Μέσι, με τον Πορτογάλο να 31χρονο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να σχολιάζει μάλιστα την επιτυχία του κάνοντας αναφορά και στο μεγάλο αντίπαλό του εντός γηπέδων την τελευταία δεκαετία.

"Εγώ στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Μέσι; Θα ήταν ενδιαφέρον, σίγουρα θα είχα κατακτήσει περισσότερες Χρυσές Μπάλες", τόνισε ο Πορτογάλος σε ιντριγκαδόρικη ερώτηση που του έγινε για συνεργασία του με τον "Pulga", και πρόσθεσε:

"Έγραψε" η ατάκα του Ρονάλντο για συνεργασία με τον Μέσι!

"Όλοι ξέρουν πως είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κατακτήσω το πέμπτο τρόπαιο. Θα προσπαθήσω να κατακτήσω τα πάντα, ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που είναι ένα σημαντικό τρόπαιο. Έπειτα ακολουθεί το πρωτάθλημα και το Champions League. Αυτοί είναι πάντα οι στόχοι μου".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κρύφτηκε πάντως πίσω από το δάχτυλό του και αναφέρθηκε και στις κατηγορίες εις βάρος του για φορολογικές απάτες αρκετών εκατομμυρίων ευρώ: "Δεν είμαι υποκριτής, είναι μία δύσκολη στιγμή για μένα και τους ανθρώπους γύρω μου... Η αλήθεια θα βγει στο φως.

Όταν συζητούν για τη ιδιωτική μου ζωή, τους φίλους μου, τις διακοπές ή την κοπέλα μου είναι φυσιολογικό. Όταν όμως πρόκειται για κάτι σοβαρό όπως αυτό, τότε το λόγο έχει η δικαιοσύνηη. Υπάρχουν οι δικηγόροι μου για αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK