Εγχειρίστηκε και επιστρέφει σε 3 μήνες ο Ακουιλάνι
Mία από τις χειρότερες χρονιές της καριέρας του έχει άδοξο τέλος για τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι. Ο μέσος της Ρόμας υπεβλήθη σε εγχείριση στο δεξί αστράγαλο και θα χρειαστεί περίπου τρεις μήνες για να επιστρέψει στους αγώνες.
Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ρόμα για την περίπτωση του Ιταλού μέσου έλεγε: « Σήμερα ο παίκτης μας, Αλμπέρτο Ακουιλάνι, υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση στο δεξιό αστράγαλο. Η εγχείριση έγινε από τον καθηγητή Φαν Ντάικ και ήταν επιτυχής. Τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα αρχίσει αποθεραπεία, σύμφωνα με τον πρωτόκολλο, με τον καθηγητή Φαν Ντάικ».
O διεθνής Ιταλός μέσος θα χάσει το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και μεγάλο μέρος της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Στην εφετινή περίοδο κατάφερε να παίξει μόλις σε επτά παιχνίδια ως βασικός και δεν βοήθησε τους «τζιαλορόσι».