Είχε προειδοποιήσει για την "γκάφα" του ο Καρνέζης!

Η ιστορία επαναλήφθηκε ως... τραγωδία! Ο Ορέστης Καρνέζης έκανε μία τραγική έξοδο που στοίχισε στην Γουότφορντ στο ματς με την Έβερτον στο ντεμπούτο του στην Premier League και τέσσερις ημέρες αργότερα υπέπεσε σε νέο σοβαρό σφάλμα που επέτρεψε στους Κροάτες να κερδίσουν πέναλτι και να ανοίξουν το σκορ με τον Λούκα Μόντριτς (VIDEOS).

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport EUROKINISSI

Η αγωνιστική απραξία που κουβαλούσε για αρκετό διάστημα στοίχισε στον Ορέστη Καρνέζη, καθώς μέσα σε λίγα 24ωρα είδε τον εαυτό του αρνητικό πρωταγωνιστή για τις ομάδες του, πρώτα το σύλλογό του και έπειτα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η (άσχημη) αρχή έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο "Goodison Park", με την Γουότφορντ να προηγέιται με 2-0 της Έβερτον και τον Ορέστη Καρνέζη να μπαίνει αλλαγή στο 59' αντί του Γκόμεζ αλλά το ντεμπούτο του στην Premier League, στην 11η αγωνιστική, να είναι πικρό.

Όχι μόνο επειδή δέχτηκε τρία γκολ και τα "ζαχαρωτά" έκαναν την ολική ανατροπή αλλά επειδή έφερε μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων κάνοντας μία άκρως ανεπιτυχή έξοδο όπου μπερδεύτηκε με τον Χολέμπας και έγινε το 1-2 από τον Νιάς στο 67ο λεπτό... ( δείτε το γκολ από το 1' 44'' του video).

Η συνέχεια, λίγα 24ωρα μετά, τον βρήκε να κάνει λάθος ανεπίτρεπο στο "Μάξιμιρ". στο ματς κόντρα στους Κροάτες, με τον γκολκίπερ της Εθνικής να κάνει τραγικό κοντρόλ σε γύρισμα της μπάλας και να αναγκάζεται να ανατρέψει τον Κάλινιτς στο 11ο λεπτό, δίνοντας έτσι πέναλτι-δώρο στον Μόντριτς που δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK