Είδε τη συλλογή φανελών του Μέσι και έκανε σούπερ ρελάνς!

Ο Νικολάι Μπόιλεσεν τέθηκε αντιμέτωπος του Λιονέλ Μέσι το 2013 και αντάλλαξαν φανέλες! Όταν λοιπόν είδε τον Αργεντινό να έχει και τη δική του φανέλα στην τεράστια συλλογή του, τον ευχαρίστησε με ξεχωριστό τρόπο!

Είδε τη συλλογή φανελών του Μέσι και έκανε σούπερ ρελάνς!
© VI-IMAGES VIA GETTY IMAGES

Πριν από λίγες ημέρες ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε την τεράστια συλλογή από φανέλες που έχει στο σπίτι του, και μία μάλιστα από αυτές ανήκει σε έναν παίκτη που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας: του Αλεχάντρο Ντομίνγκες του Ολυμπιακού που είχε ανταλλάξει φανέλες με τον "Pulga" σε ματς της Ρουμπίν Καζάν με την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2009-2010.

Βέβαια, οι φανέλες που έχει στην κατοχή του ο Μέσι δεν ανήκουν όλες σε παίκτες σταρ και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Νικολάι Μπόιλεσεν.

Ο 25χρονος Δανός αμυντικός της Κοπεγχάγης είδε τη φανέλα του από την εποχή που αγωνιζόταν στον Άγιαξ μέσα στη συλλογή του Μέσι (οι δύο τους είχαν ανταλλάξει φανέλες από ματς Μπαρτσελόνα-Άγιαξ το 2013 στο Camp Nou) και ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός του που θέλησε να ανταποδώσει με ξεχωριστό τρόπο.

Από τη στιγμή που εκείνος δεν έχει αντίστοιχη συλλογή, πήρε τη φανέλα του Μέσι και την τοποθέτησε σε ειδικό κάδρο για να την κρεμάσει σπίτι του, με τον Δανό να ανεβάζει τη σχετική φωτογραφία και να σχολιάζει στο λογαριασμό του στο Instagram με χιούμορ: "Υποχρεωμένος να βάλω αυτό στον τοίχο μου τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK