Ειδική εταιρία ανέλαβε το πλάνο βιωσιμότητας του Ηρακλή

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει μεγάλη συζήτηση γύρω από το πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ Ηρακλής, το οποίο κατατέθηκε στην ΕΠΟ μαζί με την έφεση. Οι άνθρωποι του Γηραιού θέλησαν να ενημερώσουν για το ποιος ανέλαβε το πρότζεκτ εκδίδοντας σχετικό δελτίο Τύπου.

Ειδική εταιρία ανέλαβε το πλάνο βιωσιμότητας του Ηρακλή
" Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέθεσε τη σχετική μελέτη στη διεθνή εταιρία συμβούλων Emerging Markets Experts Ltd., η οποία έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν, για λογαριασμό διεθνών πελατών της, με το χώρο του ποδοσφαίρου και έχει αναπτύξει συγκεκριμένο μοντέλο αξιολόγησης ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιριών. Πρόκειται για Πραγματογνωμοσύνη Βιωσιμότητας και Διαχειριστικής Επάρκειας των ετών 2008-2012.

Σκοπός της είναι, εξετάζοντας την ιστορικότητα της διαχείρισης της ΠΑΕ τα τελευταία τρία χρόνια να καταστήσει εφικτή, αφενός την αξιολόγηση του υφιστάμενου Διοικητικού σχήματος, και αφετέρου του Στρατηγικού Πλάνου Διαχείρισης 2011/2012, το οποίο ετοίμασε η Διοίκηση Πρωτοδικείου και, υπό αυτό το πρίσμα, τις προοπτικές βιωσιμότητας της ΠΑΕ.

Για πρώτη φοράστην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου παράγεται τέτοια Εκθεση και οι συντάκτες της θεωρούν, ότι τα πορίσματά της, τα οποία προκύπτουν από πρωτότυπα και απόλυτα εξειδικευμένα μαθηματικά μοντέλα, είναι τεκμηριωμένα σε βαθμό, που να μη μπορεί να αμφισβητηθούν από τον οποιοδήποτε. Το τελικό πόρισμα της Εκθεσης αξιολογεί θετικά το υφιστάμενο μοντέλο λειτουργίας και κατ' επέκταση τη μελλοντική βιωσιμότητα της Π.Α.Ε. Ηρακλής".?

*** Σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο εκπρόσωπος της Emerging Markets Experts Ltd, τη εταιρίας που ανέλαβε την έκθεση βιωσιμότητας για λογαριασμό της ΠΑΕ Ηρακλής, Βασίλης Μάργαρης, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το δυνατό χαρτί που κρατάει στα χέρια της η διοίκηση του Ηρακλή, λέγοντας πως τη Δευτέρα η ομάδα θα δικαιωθεί.

Πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε πως: «Δούλεψαν 4 τεχνοκράτες στη μελέτη, γιατί έπρεπε να βγει σύντομα το πόρισμα. Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής και το λέω γιατί πολλές φορές δεν είναι όλοι δεκτικοί στο να δίνουν στοιχεία ενός συλλόγου. Οι ερωτήσεις που λάβαμε ήταν συγκεκριμένες να αξιολογήσουμε τις χρήσεις των προηγούμενων 3 ετών, το πρώτο εξάμηνο της φετινής χρήσης και το στρατηγικό πλάνο για τη νέα σεζόν".

24MEDIA NETWORK