Είκοσι προτάσεις αρνήθηκε για παίκτη της η Ρεάλ

Λύσσαξε για να κρατήσει τον Μάρκος Γιορέντε στο "Μπερναμπέου" ο Ζινεντίν Ζιντάν! Σύμφωνα με τη "Marca" ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είπε "όχι" στη φυγή του ποδοσφαιριστή, έστω κι αν στα γραφεία της "Βασίλισσας" έφτασαν 20 προτάσεις για τον 22χρονο.

Real Madrid manager Zinedine Zidane walks across the field before the team's International Champions Cup soccer match against the Manchester City Wednesday, July 26, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)
Real Madrid manager Zinedine Zidane walks across the field before the team's International Champions Cup soccer match against the Manchester City Wednesday, July 26, 2017, in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong) AP

Κάτι βλέπει στον Μάρκος Γιορέντε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ο Γάλλος προπονητής ήταν αρνητικός ακόμη και δανεικός να πάει ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, την ίδια στιγμή που η Ρεάλ είχε 20 προτάσεις για τον συγκεκριμένο παίκτη που προέρχεται από τις ακαδημίες των "μερένγκες".

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η ισπανική "Marca"...

Ο Ισπανός μέσος που μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας δόθηκε δανεικός πέρυσι στην Αλαβές και έπαιξε συνολικά 38 ματς.

Το καλοκαίρι ο Ζιντάν τον πήρε στην προετοιμασία και παρά το γεγονός πως είναι πλήρης στη συγκεκριμένη θέση αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα και να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Είκοσι προτάσεις αρνήθηκε για παίκτη της η Ρεάλ

Μερικές από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν να τον αγοράσουν ήταν οι Παρί, Σεβίλλη, Βαλένθια και Ατλέτικο, ωστόσο ο Ζιντάν ήταν ανένδοτος και η διοίκηση έκανε το χατήρι στον προπονητή της ομάδας και τον κράτησε.

Αυτό που μένει τώρα είναι το πώς μέσα στη σεζόν ο Ζιζού θα καταφέρει να χορέσει τον Γιορέντε ανάμεσα στους Κασεμίρο, Κόβατσιτς, Μόντρις και Κρος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK