Κάτσε: "Είμαστε κουρασμένοι"

Ο MVP της 14ης αγωνιστικής, Εργκους Κάτσε, μίλησε για τις αιτίες της κακής παρουσίας του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια και τόνισε την ανάγκη ο Δικέφαλος να παραμείνει πρώτος.

Κάτσε: "Είμαστε κουρασμένοι"

Ο Εργκους Κάτσε παρέλαβε σήμερα (20/12) το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής, για την παρουσία του στον αγώνα με την Κέρκυρα και το γκολ που σημείωσε. Ο νεαρός μέσος στις δηλώσεις του έκανε λόγο για κούραση που έχει καταβάλλει τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

"Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται", είπε αρχικά, ενώ για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς τόνισε: "Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα εχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα".

Για τα πολλά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ τελευταία, επεσήμανε: "Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει".

Για το ματς με τον Λεβαδειακό, σχολίασε: "Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομαδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά".

Τέλος, για τους στόχους του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK