"Είμαστε βασιλιάδες στον Ολυμπιακό"

«Υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα είμαστε όλοι στον Ολυμπιακό. Από τότε που ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα το 1995 (σ.σ. του διέφυγε ότι το είχε πάρει και το 2004) ο Ολυμπιακός δεν το έχασε ξανά και αυτό τα λέει όλα». Δήλωση ενδεικτική της σημασίας που δίνει στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος ο Ερνέστο Βαλβέρδε, έστω κι αν δεν ανήκει στον ίδιο τον Ισπανό τεχνικό.

"Είμαστε βασιλιάδες στον Ολυμπιακό"
Σε συνέντευξή του σε ισπανικό μέσο ο Γιόν Ασπιάθου, το «δεξί χέρι» του Βαλβέρδε, αναφέρθηκε στην υποχρέωση του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον κόσμο των ερυθρολεύκων που κάνει την ομάδα στο Καραϊσκάκη να πετάει και στην ΠΑΕ που κάνει τον προπονητή και τους συνεργάτες του να αισθάνονται βασιλιάδες. Aπηχώντας σε κάθε περίπτωση τον προϊστάμενό του, ο Ασπιάθου μίλησε ακόμα για την αποτυχία του Ολυμπιακού να προκριθεί στον όμιλο του τσάμπιονς λιγκ. «Αν είχαμε τον Ντιόγκο στα ματς με την Ανόρθωση θα τα είχαμε καταφέρει», ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Οι κυριότερες από τις υπόλοιπες:

«Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα με πρεστίζ και φίλαθλο κοινό που απογειώνει την ομάδα. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όπου οι οπαδοί μας δεν μπορούσαν να έρθουν στο γήπεδο, ήρθαν 5.000 στου Ρέντη και δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα».

«Ευθύνες πάντα έχουν οι προπονητές. Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι οι προπονητές αλλάζουν πολύ εύκολα, αλλά με τα όσα έχουμε ζήσει έως τώρα έχουμε δικαιωθεί με την επιλογή μας». «Ηταν πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά τον αποκλεισμό μας από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ήρθαν μετά τα ικανοποιητικά αποτελέσματα και μαζί τους η ηρεμία».

«Δουλεύουμε σε ιδανικές συνθήκες. Ακόμα και οι υπάλληλοι μάς συμπεριφέρονται σαν βασιλιάδες. Στην αρχή, όταν θέλαμε να επιβάλουμε κάποια νέα πράγματα στην τακτική υπήρχε μια δυσπιστία αλλά σύντομα οι παίκτες προσαρμόστηκαν».

«Το ΟΥΕΦΑ δυσκόλεψε πολύ διότι φέτος υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και το επίπεδο είναι το υψηλότερο των τελευταίων ετών».









News 24/7

24MEDIA NETWORK