Είναι γραφτό του Ουζουνίδη να παίζει με φορ τον Δώνη

Όλα τα 'χε ο Παναθηναϊκός, το σοβαρό πρόβλημα με τον Γιάννη Μυστακίδη τού έλειπε. Τι συνέβη με τον νεαρό επιθετικό και πόσο διάστημα θα μείνει εκτός. Τα ίδια και χειρότερα για Μολίνς.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Μυστακίδης EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός πόνταρε στον Γιάννη Μυστακίδη για να λύσει ένα μέρος του επιθετικού προβλήματός του. Μάταια. Όχι γιατί δεν είναι ο... γκολτζής, αλλά διότι μετά από δύο συμμετοχές (Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα) και τα συνεχιζόμενα συμπτώματα στην περιοχή του μηνίσκου τέθηκε εκτός για αδιευκρίνιστο διάστημα.

Μάλιστα, μετά από συνεννόηση με τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ιατρικών επιτελείων, φεύγει την Παρασκευή για τη Θεσσαλονίκη, αφού -μετά τη μαγνητική διαπιστώθηκε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής- προκειμένου να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις το διάστημα απουσίας εκτιμάται στον ένα μήνα. Επειδή όμως έχει προηγηθεί η επέμβαση στο χιαστό και το μακρύ διάστημα απουσίας, δεν είναι βέβαιο πως ο Μυστακίδης θα είναι σε θέση να ξαναπαίξει μετά τα μέσα Μαρτίου. Γι' αρχή, ας πούμε ότι, θα χάσει τα ματς με ΑΕΛ, Λαμία, Ολυμπιακό, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Ίσως προλάβει τ' απριλιάτικα παιχνίδια.

Με δεδομένο ότι ο Γκιγέρμο Μολίνς είναι καιρό εκτός και θα χρειαστεί άλλες 20 ημέρες προτού γυρίσει (αν δεν κάνει χειρουργείο), το βάρος του σκοραρίσματος θα πέσει ολοκληρωτικά στον κατά συνθήκη φορ Χρήστο Δώνη και στον πιτσιρικά Πίσπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK