Είναι οριστικό, η συμφωνία επετεύχθη και ξεκινά η εποχή του Σλοτ στην Λίβερπουλ

Τα χρήματα για τον Ολλανδό και το επιτελείο του είναι πολλά, αλλά θα κριθεί η απόφαση εκ του αποτελέσματος.

Feyenoord's head coach Arne Slot reacts during the Europa League Group F soccer match between Sturm Graz and Feyenoord at the Merkur Arena in Graz, Austria, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
(AP Photo/Florian Schroetter) AP

Την ώρα που η Λίβερπουλ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση λίγο πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, εκείνη και η Φέγενορντ ετοίμασαν όλα τα έγγραφα για τη συμφωνία με τον Άρνε Σλότ.

Η Λίβερπουλ θα πληρώσει 9 εκατομμύρια ευρώ συν 2 επιπλέον εκατομμύρια για τον Άρνε Σλότ και επομένως το συνολικό πακέτο μαζί με το τεχνικό επιτελείο θα ξεπεράσει τα 13 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω ποσό θα πληρωθεί σε βάθος ενός έτους και με αυτό τον όρο έκλεισε και η οποιαδήποτε εκκρεμότητα.

Πλέον απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις, ωστόσο προέχει το αντίο του Κλοπ το οποίο, αν και θα προκαλέσει συγκίνηση, αναμένεται να έρθει σε μία περίοδο που ο σύλλογος παλεύει με τα αρνητικά συναισθήματα, απόρροια της αποτυχίας του συλλόγου να συνεχίσει να βρίσκεται εντός διεκδίκησης των στόχων.

Ο Ολλανδός τεχνικός ενδέχεται να παραλάβει μία ομάδα η οποία θα είναι σε χειρότερη κατάσταση από όταν ο Κλοπ ανακοίνωσε την απόφαση αποχώρησης. Θα κληθεί να αποδείξει την αξία του. Θα χρειαστεί να βρει λύσεις, αλλά και να δείξει πως διαθέτει το απαραίτητο εκτόπισμα να "τρέχει" έναν τέτοιο σύλλογο.

Διαβάστε περισσότερα

Η άνοδος του Μέσι και το εμπόδιο των τραυματισμών, οι δείκτες δείχνουν ξανά φυσιολογικοί, όμως συνιστάται προσοχή

Η Ρεάλ παγώνει το θέμα του Ντέιβις, άλλος παίκτης σε διαφορετική θέση αποτελεί βασικό στόχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK