Είναι πλέον επίσημο: Βενγκέρ διετίας στην Άρσεναλ

Μία συμφωνία που ανακοινώθηκε την Τρίτη (30/5) έρχεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη (31/5), με τον Αρσέν Βενγκέρ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο δύο ετών, που θα τον κάνει τον πέμπτο μακροβιότερο τεχνικό στην Ευρώπη!

Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch as he walks to the dugout ahead of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal manager Arsene Wenger looks across the pitch as he walks to the dugout ahead of the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, και απομένει μόνο η ανακοίνωση για να ολοκληρωθεί η ανανέωση του Αλσατού τεχνικού.

Η χρονιά για τον Γάλλο τεχνικό, δεν κύλησε και ομαλά, αν αναλογιστεί κανείς το πλήθος αρνητικών κριτικών προς το πρόσωπό του και την καμπάνια "Wenger Out" που είχε στηθεί από τους φίλους της Άρσεναλ, για να διώξουν τον τεχνικό από την ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο Βενγκέρ δεν πείστηκε και θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα που βρίσκεται ήδη 21 χρόνια. Με το νέο του διετές συμβόλαιο, αν φτάσει αισίως τα 23 χρόνια στον σύλλογο, θα είναι ο πέμπτος μακροβιότερος τεχνικός στην Ευρώπη, με τον Γκι Ρου της Οσέρ να έχει τα... πρωτία, με 36 χρόνια στον γαλλικό σύλλογο!

Photo credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK