Είναι πλέον και επίσημο: 21 μήνες φυλάκισης στον Μέσι!

Το ανώτατο δικαστήριο επικύρωσε την Τετάρτη (24/5) την ποινή φυλάκισης του Λιονέλ Μέσι σε 21 μήνες για φοροδιαφυγή. Μείωση στην ποινή για τον πατέρα του, Χόρχε.

FC Barcelona's Lionel Messi gestures at the end of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi gestures at the end of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Eibar at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Στις 7 Ιουλίου του 2016, το δικαστήριο της Βαρκελώνης είχε εκδικάσει τον Μέσι και τον πατέρα του για για χρέη ύψους 4.100.000 ευρώ προς το ισπανικό δημόσιο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε ελεγχθεί για την περίοδο 2007-09, όπου είχε αποκρύψει ένα σημαντικό ποσό που ανακαλύφτηκε έπειτα από έρευνες των αρχών.

Οι δύο ποινές, παρ΄ότι έχουν επικυρωθεί πλέον και από το ανώτατο δικαστήριο, δεν πρόκειται να οδηγήσουν τον Μέσι και τον πατέρα του στο δικαστήριο, καθώς είναι κάτω από 24 μήνες και μπορούν να εξαγοραστούν.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK