Είναι πολλά τα λεφτά... Γκάρι

Η Γαλατάσαραϊ φέρεται διατεθειμένη να "σκάσει" 4 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Γκάρι Ροντρίγκες, και στην Τούμπα έχουν δυο δρόμους. Γράφει ο Αντώνης Τσακαλέας.

Είναι πολλά τα λεφτά... Γκάρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Γαλατάσαραϊ "χτυπά" την πόρτα του ΠΑΟΚ για χάρη του Γκάρι Ροντρίγκες και το δίλημμα που έχουν στον ΠΑΟΚ είναι το εξής: Ή τον παραχωρούν και αξιοποιούν τα χρήματα που θα τους δώσουν οι Τούρκοι ή του πολλαπλασιάζουν τις ετήσιες αποδοχές. Τι σκέφτονται να κάνουν; Όποια απόφαση και αν πάρουν, πρέπει να την πάρουν άμεσα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε, με την πολιτική που ακολούθησε στην υπόθεση Ροντρίγκες, να έχει αναγκάσει την Γαλατάσαραϊ να φτάσει στα "θέλω" του. Το "ούτε καν" που απάντησε ο Δικέφαλος του βορρά στην πρόταση των 2,5 εκ. Ευρώ δεν άρεσε στους Τούρκους, που είδαν τον Ροντρίγκες να είναι πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και να παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόκριση στη πρώτη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Και φαίνεται πως...κατάλαβαν σε ποιο σημείο μπαίνει ο πήχης και ετοιμάζονται να τον περάσουν.

ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ... ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ

Η διαφαινόμενη πρόταση των 4 εκ. Ευρώ των Τούρκων, που σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδεύεται και από συμβόλαιο με επταψήφιο νούμερο ετήσιων αποδοχών για τον Ροντρίγκες, φέρνει εξελίξεις, και μάλιστα άμεσες. Δεν είναι καλοκαίρι, που σκέφτεσαι το αν θα πάρεις τον παίκτη στην προετοιμασία ή αν θα τους πεις "θα δούμε". Ο ΠΑΟΚ, από τις 3 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος του μήνα έχει επτά "must win" ματς, και μιλάμε για ένα από τα πλέον βασικά γρανάζια της ασπρόμαυρης μηχανής φέτος. Στον Δικέφαλο του βορρά θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ρίξουν λεφτά στα πόδια του Ροντρίγκες ή αν θα βγάλουν λεφτά απο εκείνον. Μέχρι στιγμής, ο Αφρικανός έχει κοστίσει στον ΠΑΟΚ περίπου 1 εκ. Ευρώ (απόκτηση συν απολαβές 1,5 έτους). Και τώρα, έρχεται το ερώτημα. Παίρνει τα 4 "χαρτιά" της Γαλατά ή συνεχίζει να "ρίχνει" στον Ροντρίγκες, αλλά πολλά περισσότερα;

ΦΥΓΕ ΓΚΑΡΙ, ΕΛΑ ΑΝΤΕΛΙΝΟ

Το πλέον πιθανό είναι η "ρευστοποίηση" της μετοχής Ροντρίγκες, αλλά θα πρέπει αυτή να γίνει αφού πρώτα ο ΠΑΟΚ καλύψει το... επερχόμενο κενό του. Κακά τα ψέμματα, η πρώτη σκέψη όλων των ΠΑΟΚτσήδων είναι το να περάσει την πόρτα της εισόδου ο Αντελίνο Βιεϊρίνια την ώρα που ο Γκάρι Ροντρίγκες θα περνάει την αντίστοιχη της εξόδου. Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν είναι ο μοναδικός εξτρέμ στο κόσμο ώστε όλα να κινούνται γύρω από εκείνον, αλλά επικοινωνιακά αν το δει κανείς το να πουληθεί ο Ροντρίγκες είναι σα να χάνεις με 0-1 και το να έρθει ο Βιεϊρίνια είναι σα να το γυρίζει αμέσως σε 2-1.

Στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν χρειάζονται ούτε εικασίες, ούτε βιασύνες. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει εξ' ανάγκης, γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ένωση... Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ στην Αυστραλία!
Πάμπλο Γκαρσία στη Marca: "Σαν την Ελλάδα πουθενά"
Περιμένει τα λεφτά του Λάμπρου για να... σωθεί ο Ηρακλής

News 24/7

24MEDIA NETWORK