Είναι τρελοί αυτοί οι... Μασσαλοί

Το "Stade de Lyon" αναμένεται να είναι κατάμεστο για τον τελικό του Europa League, με τους οπαδούς της Μαρσέιγ να λέγεται ότι ετοιμάζουν να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, φρόντισαν να κάνουν... χαμό από νωρίς με καπνογόνα και συνθήματα. (VIDEO)

Είναι τρελοί αυτοί οι... Μασσαλοί
AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η διεκδίκηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου για την εφετινή χρονιά βρίσκεται προ των πυλών, αφού Μαρσέιγ και Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (21:45 16/5) θα ριχθούν στη μεγάλη "μάχη" με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου που επιστρέφει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ύστερα από 14 χρόνια, αναμένεται να έχει στο "Stade de Lyon" την υποστήριξη τουλάχιστον 20.000 οπαδών της, που θα... ντοπάρουν τους παίκτες με τη φωνή τους.

Μάλιστα, φρόντισαν να κάνουν από νωρίς αισθητή την παρουσία τους, αφού λίγο πριν αναχωρήσουν απ' το παλιό λιμάνι της Μασσαλίας, δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα με καπνογόνα και συνθήματα, ευελπιστώντας φυσικά ότι θα γυρίσουν σπίτια τους "μεθυσμένοι" απ' τη χαρά της κατάκτησης του τίτλου.

Ωστόσο, πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος των επεισοδίων, μιας και η περιοχή της Λυών θεωρείται απαγορευμένη ζώνη για εκείνους. Γι' αυτόν το λόγο η αστυνομία της πόλης θα είναι σε εγρήγορση, έτοιμη να αποτρέψει οποιαδήποτε "παρατράγουδα".

Ο ΧΑΜΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΜΑΣΣΑΛΟΙ

News 24/7

24MEDIA NETWORK