Είπαν "ναι" στη χαλάρωση των μέτρων για τις αδειοδοτήσεις

Οι άνθρωποι της Super League Σουρωτή συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους της ΕΠΟ και συμφώνησαν να χαλαρώσουν το νομικό πλαίσιο σχετικά με τις αδειδοτήσεις. Διαβάστε αναλυτικά.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το ζήτημα των αδειοδοτήσεων είναι μία "καυτά πατάτα" για αρκετές ελληνικούς συλλόγους και προβληματίζει τους περισσότερους στο ξεκίνημα της σεζον, με τις ποδοσφαιρικές αρχές να φροντίζουν πάντως να διευκολύνουν λίγο την κατάσταση.

Και αυτό γιατί Super League και ΕΠΟ συμφώνησαν να χαλαρώσουν τα μέτρα όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις παίρνοντας από κοινού δύο σημαντικές αποφάσεις.

Η πρώτη ήταν πως δεν θα υπάρχει ανάκλησης της άδειας μεσούσης της αγωνιστικής σεζόν, για να μην υπάρξουν λειιτουργικά προβλήματα στις ομάδες, και η δεύτερη ήταν πως δεν θα ισχύει η αρνητική θέση στους ισολογισμούς, πχ αν μια ΠΑΕ βγάζει αρνητικό ισολογισμό (από χρέη του παρελθόντος που έχει βρει τρόπος να καλυφθούν) δεν θα δημιουργεί πρόβλημα στο θέμα της αδειοδοτησης.

Σημειώνεται πως η πλειοψηφία των ΠΑΕ διαμόρφωσε το νομικό πλαίσιο όσον αφορά στις αδειοδοτήσεις μέσω των νομικών τμημάτων τους και είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τόσο μεγάλη ικανοποίηση από τη στιγμή που έχει καθοριστεί ήδη το πλαίσιο πριν πριν βγει η απόφαση τις αδειοδοτήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK