Είπε "όχι" σε 15 "μύρια" για χάρη του ονείρου του ο Πουλίδο

Μεγάλη μεταγραφική "κέντα" πήγε να γίνει στο Μεξικό με τον Άλαν Πουλίδο, όμως, να κάνει τη... χαλάστρα εκατομμυρίων αφού αρνήθηκε ν' ακολουθήσει συμπαίκτη του από την Γκουανταλαχάρα στο Μοντερέι. Το deal μεταξύ των ομάδων για τους δύο παίκτες μπορούσε να φτάσει τα 30.000.000 ευρώ!

Chivas' Alan Pulido celebrates after his teammate Chivas' Orbelin Pineda scored against Toronto FC, during the CONCACAF Champions League final soccer match in Guadalajara, Mexico, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
pulido AP IMAGES

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο παραδέχθηκε πως η Μοντερέι συζήτησε με την ομάδα του την Γκουανταλαχάρα το ενδεχόμενο να πάρει κι εκείνον, όπως έκανε πριν από λίγο καιρό με τον συμπαίκτη του, Ροντόλφο Πιζάρο.

Ο 24χρονος Πιζάρο, επιθετικός χαφ, πήρε τη μεταγραφή στην Μοντερέι έναντι 15.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, ανάλογο ήταν και το ποσό που προσέφεραν για τον 27χρονο στράικερ που είχε κάνει το πέρασμά του από την Ελλάδα τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Λεβαδειακό.

Εμπόδιο, όμως, γι' αυτό το μεγάλο μεταγραφικό... κόλπο στάθηκε η πεποίθηση του Μεξικανού επιθετικού πως σύντομα θα ζήσει ξανά το ευρωπαϊκό όνειρο, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της πατρίδας του...

" Εχω συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το όνειρό μου είναι η επιστροφή στην Ευρώπη, ήξερα πως υπήρχαν πιθανότητες για μεταγραφή, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην Τσίβας... "

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άλαν Πουλίδο έπαιξε μπάλα στην Τίγκρες η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη αντίπαλο της Μοντερέι στην πόλη! Μπορεί ο πρώην "Ελληνας" εκτός από τα όνειρα για Ευρώπη, να σκέφτηκε και τη... ρετσινιά του προδότη.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK