Είπε "όχι" σε συμβόλαιο ζωής ο Χολτσχάουζερ για χάρη της ΑΕΚ!

Το Contra.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση του Ράφαελ Χολτσχάουζερ που "τελείωσε" από την Αούστρια και θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Με πόσα χρήματα τον αγοράζει ειδικά η Ένωση, πώς θα πιέσει ο ίδιος για Ελλάδα και πώς αντέδρασε όταν ενημερώθηκε για τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου. Την Παρασκευή (3/11) η τελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών.

Είπε "όχι" σε συμβόλαιο ζωής ο Χολτσχάουζερ για χάρη της ΑΕΚ!

Έχει φάει... σκάλωμα με την ΑΕΚ ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ και δεν τον κρύβει. Ο Αυστριακός μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον της Ένωσης, φιλολογικό στην αρχή, έχει τονίσει στον εκπρόσωπό του ότι θέλει να παίξει στην Ελλάδα και παράλληλα τον έβαλε στη πρίζα για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις άμεσα κιόλας!

ΑΕΚ και Χολτσχάουζερ απέκτησαν την επίσημη επαφή που ήθελε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αλεξάντερ Σπερ, και μέχρι την Παρασκευή (3/11) αντάλλαζαν e-mail, συζητώντας επί του θέματος, χωρίς πάντως σε πρώτη φάση να καταλήξουν κάπου. Δεν αποκλείεται τα πάντα να δρομολογηθούν μετά το ματς Αούστρια - ΑΕΚ που η Ένωση θα ξανά δει τον ποδοσφαιριστή επί το έργω, ενώ παράλληλα την ίδια ώρα στα επίσημα θα κάθονται και οι άνθρωποι που τρέχουν τα μεταγραφικά του.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Το μόνο σίγουρα στην προκείμενη περίπτωση είναι ότι ο ντελικάτος Ράφαελ Χολτσχάουζερ θα αποχωρήσει από την Αούστρια Βιέννης, της οποίας τυγχάνει και αρχηγός. Το παραδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της αντιπάλου της ΑΕΚ στο Europa League, Φραντς Βόλφαρτ, αναφέροντας παράλληλα ότι ο ποδοσφαιριστής έχει προτάσεις από τη Γερμανία, αλλά και την Αγγλία!

Είπε "όχι" σε συμβόλαιο ζωής ο Χολτσχάουζερ για χάρη της ΑΕΚ!

ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΕΚ

Από την πλευρά του Χολτσχάουζερ δεν θα τους... χαλούσε καθόλου να "κάτσουν" πάνω στο συμβόλαιο με την Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα να αναζητήσουν άλλου και χωρίς καμία πίεση τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 24χρονου.

Επειδή όμως ο Χολτσχάουζερ, όπως αναφέραμε και παραπάνω, έχει φάει... σκάλωμα με τον "δικέφαλο" και μόνο για εκείνη θέλει να φύγει από τον Γενάρη κιόλας!

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ και όποια ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει την Αούστρια...

Η τιμή που έχουν θέσει οι Αυστριακοί για τον αρχηγό τους είναι στο 1.000.000 ευρώ (σ.σ. το συμβόλαιό του υπενθυμίζουμε ότι λήγει το καλοκαίρι).

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του Contra.gr η πλευρά Χολτσχάουζερ έχει "όπλα" στα χέρια της που θα τα χρησιμοποιήσει εάν η ΑΕΚ κινηθεί τώρα για τον ποδοσφαιριστή για να ρίξει την τιμή όσο μπορεί παρακάτω. Η εκπροσώπηση του Αυστριακού θα το "δουλέψει" όσο πάει για να πιέσει τις διαπραγματεύσεις -εάν αυτές υπάρξουν- ώστε ο ύψους 1,93 παίκτης να πάει στην Ένωση με τα λιγότερα χρήματα. Η ΑΕΚ πάντως με την Αούστρια ακόμη δεν έχει μιλήσει. Μόνο η πλευρά του αρχηγού της ομάδας είναι ενήμερη και τέλος!

Είπε "όχι" σε συμβόλαιο ζωής ο Χολτσχάουζερ για χάρη της ΑΕΚ!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ;

Ο Χολτσχάουζερ και οι άνθρωποι με τα κοστούμια, πίσω από εκείνον, που κινούν τα νήματα περιμένουν ένα τηλεφώνημα για να γίνει ραντεβού όταν η ΑΕΚ θα βρεθεί στην Αυστρία για το ματς με την τοπική Αούστρια. Κάτι τέτοιο δεν έχει δρομολογηθεί ακόμη από τους "κιτρινόμαυρους", ωστόσο τουλάχιστον από τη μία πλευρά υπάρχει διάθεση. Κι από την άλλη βέβαια δεν μπορεί κανείς να πει ότι το θέμα έχει "σβήσει" καθώς χαρακτήριζαν τον ποδοσφαιριστή μέχρι και την περασμένη Παρασκευή: ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ τον Αυστριακό στους ατζέντες του.

Είπε "όχι" σε συμβόλαιο ζωής ο Χολτσχάουζερ για χάρη της ΑΕΚ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

Οι εκπρόσωποι του Χολτσχάουζερ και ο ίδιος ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στην ΑΕΚ.

Ακόμη και για τον Πέτρο Μάνταλο ήταν ενήμεροι αναφέροντας ότι είναι μεγάλη ατυχία για έναν τόσο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή να τραυματίζεται τη στιγμή που η ομάδα του διεκδικεί το πρωτάθλημα και τα πάει περίφημα στην Ευρώπη.

Το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, ο παίκτης έχει "ερωτευτεί" την ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Αλεξάντερ Σπερ μιλώντας αποκλειστικά στο Contra.gr, από το παιχνίδι που έπαιξε στην Ελλάδα και έπειτα. Για να γίνει βέβαια μία μεταγραφή απαιτούνται πολλές παράμετροι και μέχρι τον Γενάρη, πολλά μπορεί να αλλάξουν τόσο από την πλευρά του Χολτσχάουζερ όσο και από αυτή της Ένωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK