Εισιτήρια με...ονοματεπώνυμο

Εισιτήρια με...ονοματεπώνυμο
Το μέτρο των ονομαστικών εισιτηρίων θα εφαρμόσει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ, επικαλούμενη την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι όσοι σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΑΕ θα εφαρμόσει και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ το μέτρο των ονομαστικών εισιτηρίων. Ετσι όσοι θα σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και κατανόηση και να εξασφαλίσουν από νωρίς το εισιτήριό τους έτσι ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός"

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και θα κοστίζουν 15 ευρώ (Θύρες 5-6), 20 ευρώ (Θύρες 2,4,7) και 40 ευρώ (VIP-θύρα 3). Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν ζήτησε επίσημα εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Άλλη μία διάκριση για δύο ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου, για τον Αποστόλη Ανδρούτσο και τον Παναγιώτη Καμινιώτη. Οι δύο νεαροί του Ατρομήτου κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα των Παίδων εν όψει των προκριματικών αγώνων στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της UEFA, που θα διεξαχθεί στην Φινλανδία και απουσιάσουν από την Τρίτη (13/9) μέχρι και τις 24/9.

News 24/7

24MEDIA NETWORK