Εισιτήρια τέλος εν όψει Μπαρτσελόνα και Ακράτητου

Περίπου 3.000 κομμάτια, στη συντριπτική πλειοψηφία τους των 100 ευρώ, είχαν απομείνει για τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 21:45) αλλά το μεσημέρι της Τρίτης έκαναν... φτερά και γι' αυτό δεν χρειάστηκαν παρά λίγες ώρες.

Εισιτήρια τέλος εν όψει Μπαρτσελόνα και Ακράτητου

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής

Κατ' αρχάς, εισιτήρια τέλος. Τα τελευταία περίπου 3.000 «μαγικά χαρτάκια» διατέθηκαν εντός δύο ωρών στα τρία σημεία πώλησης σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ και τελευταία ελπίδα πλέον (με ελάχιστες πιθανότητες πάντως) αποτελούν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων φίλων του Παναθηναϊκού.

Είναι οι τελευταίοι που παρέλαβαν τα εισιτήρια που τους αναλογούν (το απόγευμα της Δευτέρας), σημειώνεται όμως ότι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των εγγεγραμμένων μελών τους και των συνεργαζόμενων κλαμπ της περιφέρειας.

Πρόβλημα με Έμπεντε

Εν αναμονή των διεθνών που θα απελευθερωθούν των υποχρεώσεών τους σε εθνικά συγκροτήματα το πρωί της Πέμπτης, συνεχίζεται η προετοιμασία των «πρασίνων» (όσων έχουν απομείνει στην Παιανία) για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ακράτητο, το οποίο και αναμένεται να διεξαχθεί παρόντων 40.000 και πλέον, φίλων του "τριφυλλιού".

Την Τρίτη, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι επανήλθε σε ασκήσεις τακτικής και τελείωμα φάσεων, ενώ με την συνδρομή νέων από την ποδοσφαιρική ακαδημία διεξήχθη και δίτερμα διάρκειας τριών τετάρτων.

Το παρών έδωσαν ο Εζεκιέλ Γκονζάλες, μετά τη χθεσινή (Δευτέρα) απουσία λόγω εξαγωγής δοντιού, αλλά και ο Σρνταν Άντριτς που μπαίνει σιγά – σιγά σε πλήρεις προπονητικούς ρυθμούς.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Πιερ Έμπεντε που επέστρεψε με τράβηγμα στον προσαγωγό από το Καμερούν. Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι στη διάθεση του Αλμπέρτο Μαλεζάνι για τα παιχνίδια με Ακράτητο και Μπαρτσελόνα.

Το βράδυ της Τρίτης (21.45, ΝΕΤ) το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κατάμεστο πλην των καθισμάτων των θυρών που παραμένουν κενά για λόγους ασφαλείας των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, που μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχαν ειδοποιήσει περί επιστροφών μέρους των εισιτηρίων που τους αναλογούσαν και παρέλαβαν κανονικά.

Θα πρέπει πάντως να επιστραφεί αρκετά μεγάλος αριθμός εισιτηρίων, ώστε να απελευθερωθούν θέσεις από τις δεσμευμένες -για λόγους ασφαλείας- θέσεις.

Το πρόγραμμα εν όψει Μπάρτσα

Την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στις 16.00 ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ισπανίας θα ξεκινήσει στις 18.00 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η αποστολή των Καταλανών θα φτάσει στην Αθήνα στις 12.45 με πτήση τσάρτερ. Ο Φρανκ Ράϊκαρντ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του τύπου στις 19.30 και η προπόνηση της Μπαρτσελόνα θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα στο ΟΑΚΑ.


Σέριτς: " Δεν θα φοβηθούμε"

Με δηλώσεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Κροατίας, ο Άντονι Σέριτς μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό αλλά και την επιτυχία της εθνικής Κροατίας να περάσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας. Αναλυτικά...

Αποστολή... Μπαρτσελόνα
" Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζω με την Εθνική, αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι και τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, το οποίο αποτελεί πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν φοβόμαστε τους Ισπανούς και με όπλο τον κόσμο μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού
" Έχουμε δυνατότητες ως ομάδα με παίκτες έμπειρους και το δείχνουμε στα τελευταία αποτελέσματα, στα οποία έχουμε ανοδική πορεία. Στο μυαλό μας είναι και το Πρωτάθλημα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ και στην ομάδα υπάρχει αρκετό βάθος, ώστε να καταφέρουμε να είμαστε κοντά και στα δύο".

Το κλίμα στις τάξεις του "τριφυλλιού"
" Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει άψογη συνεννόηση με τον προπονητή μας. Ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει να πάμε ακόμα ψηλότερα και είναι από τα μεγαλύτερα όπλα μας".

Εθνικής το ανάγνωσμα
" Ζούμε ένα όνειρο και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αξία μας και το καλοκαίρι στη Γερμανία. Έχουμε τους κατάλληλους παίκτες και μπορούμε να σταθούμε και στο Μουντιάλ καλά. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι όμως και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κάνουμε ζημιά και στο Μουντιάλ και να τα πάμε αρκετά καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK