Εισβολή χαράς στη συνέντευξη Τύπου του Αντσελότι (VIDEO)

H συνέντευξη Τύπου του Κάρλο Αντσελότι διεκόπη απότομα επειδή οι "τρελαμένοι" παίκτες του εισέβαλαν στην αίθουσα, τον περικύκλωσαν και άρχισαν να χοροπηδούν, φωνάζοντας συνθήματα.

Εισβολή χαράς στη συνέντευξη Τύπου του Αντσελότι (VIDEO)

Όταν... ηρέμησαν τα πνεύματα ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης είπε: "Είναι εκπληκτικό. Αυτό προσπαθήσαμε να πετύχουμε από την αρχή της σεζόν. Υποφέραμε, αλλά το αξίζαμε. Πιστεύαμε ότι θα ισοφαρίσουμε και στο τέλος το ματς εξελίχθηκε καλή. Δώσαμε χαρά σε όσους μας ακολουθούν πιστά μέρα με τη μέρα".

"Ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις γιατί το πιστεύαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς πετύχαμε κάτι που είναι σπουδαίο για την Ρεάλ. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το επίτευγμα (10 ευρωπαϊκά). Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος. Το έχω πει πολλές φορές, χαρούμενος είσαι όταν κάνεις χαρούμενους αυτούς που σε ακολουθούν κάθε μέρα. Οι οπαδοί είναι πολύ χαρούμενοι και για αυτό είμαστε και εμείς χαρούμενοι.Είμαι έτοιμος για ξενύχτι".

Παράλληλα έκανε ειδική μνεία σε κάποιους παίκτες: " Ο Μαρσέλο ήταν απογοητευμένος που δεν ήταν στην ενδεκάδα, αλλά όταν πέρασε σαν αλλαγή ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Ο Μπέιλ ήταν έτοιμος να σκοράρει την κατάλληλη στιγμή κι αυτό συνέβη για πολλοστή φορά φέτος. Του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος".

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, από την πλευρά του, είπε: "Ευχαριστώ τους παίκτες και τους οπαδούς που μας έφεραν το 10ο. Είμαι πολύ υπερήφανος. Το αξίζαμε. Όλοι οι οπαδοί της Ρεάλ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαι υπερήφανος για τους πάντες: τους παίκτες, τους προπονητές, τους οπαδούς. Θα ήθελα επίσης το γκολ του Ράμος να μπει πιο νωρίς για να αποφύγουμε τα καρδιακά! Ο Αντσελότι κατέκτησε το 10ο στην πρώτη του χρονιά εδώ. Έπρεπε να βάλει στο κλίμα επτά νέους παίκτες. Έκανε καλή δουλειά και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί".

Ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε: "Είναι το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου. Δεν ανήκει όμως σε μένα, αλλά σε όλους τους φίλους της Ρεάλ. Παλέψαμε ως το τέλος και δικαιωθήκαμε. Είναι απερίγραπτα τα συναισθήματα. Τα πράγματα άλλαξαν από τη μια στιγμή στην άλλη. Γράψαμε ιστορία απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Αφιερώνω τον τίτλο στους φίλους της Ρεάλ, την οικογένειά μου και όσους μας υποστήριξαν μέχρι το τέλος. Το αξίζαμε μετά από τόσα χρόνια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK