Έκαναν προπόνηση στον Μελιγαλά λόγω χιονιά
Ο Στάικος Βεργέτης δεν ήθελε η ομάδα του στην ουσία να "χάσει" ακόμη μία προπόνηση λόγω του χιονιά. Έτσι, πήρε τους ποδοσφαιριστές και πήγαν στο γήπεδο του Μελιγαλά στη Μεσσηνία για να προπονηθούν.
Το χιόνι που είχε από την Δευτέρα (09/02) σκεπάσει τον αγωνιστικό χώρο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” αλλά και τα υπόλοιπα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Αστέρα, έκανε πολύ δύσκολη την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών στην Τρίπολη.
Έτσι, υπήρξε απόφαση η ομάδα της Τρίπολης την Τρίτη (10/2) να κάνει μία μικρή διαδρομή, προκειμένου να βρει κατάλληλες συνθήκες, καιρικές αλλά και υποδομών, για να προπονηθεί.
Η προπόνηση, λοιπόν, έγινε στο γήπεδο του Μελιγαλά, που παραμένει… καταπράσινο.
Έτσι, ο Βεργέτης είχε την ευκαιρία για μια ποιοτική προπόνηση, χωρίς να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, ενόψει ενός πολύ δύσκολου αγώνα, το Σάββατο (14/2, 15:00) στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ο Ζιγκί Μπαντιμπανγκά προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο προπονητής έκανε πολλές ασκήσεις τακτικής, με “διπλά” τριών εναντίον τριών, κυρίως για την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας.