Πιο κάτω έχει; Η Μπέτις "κήδεψε" τη Ρεάλ στη Μαδρίτη

Τι κι αν επέστρεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Η "βασίλισσα" έκανε τρίτη σερί γκέλα στην έδρα της και έμεινε στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα! Ο Σανάμπρια με κεφαλιά στις καθυστερήσεις χάρισε σπουδαίο διπλό στην Μπέτις (VIDEO).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, falls down next to Betis' Antonio Adan during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Cristiano Ronaldo AP

Η Μπέτις έβαλε δύσκολα στη Ρεάλ στο πρώτο μέρος και μάλιστα έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Αρχικά ο Καμαράσα έκανε ένα έξυπνο σουτ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Νάβας, ενώ στο 43ο λεπτό ο Ρουίθ, αφού ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αστόχησε μπροστά από τον κίπερ της "βασίλισσας".

Και η ομάδα του Ζιντάν είχε τις φάσεις της βέβαια με ένα τακουνάκι του Κριστιάνο και ένα σουτ του Μόντριτς. Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ ανέβασε στροφές και ο Πορτογάλος άσος θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ με το... καλησπέρα, όμως φάτσα με τον Αδάν αστόχησε!

Την ίδια τύχη είχε και μία προβολή του Καρβαχάλ στο 56ο λεπτό, με τον Ισπανό να είναι μόνος. Η μεγαλύτερη φάση για την Ρεάλ ήρθε στο 75ο λεπτό, όταν ο Μπέιλ έκανε τακουνάκι στην κίνηση, ο Αδάν απέκρουσε με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Το παιχνίδι προς το τέλος έγινε... ροντέο, με την Μπέτις να βγάζει 2-3 αντεπιθέσεις φωτιά, όμως στη μεγαλύτερη ο Γκουαρδάδο ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα του δεν μέτρησε. Ότι δεν κατάφερε ο Μεξικάνος το έκανε ο Σανάμπρια 94ο λεπτό! Με κεφαλιά ο Γάλλος άσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έστειλε στην... κόλαση την "βασίλισσα".

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK