Έκανε ντεμπούτο μετά από 11 χρόνια στην Τσέλσι!

Το ματς Λέστερ-Τσέλσι ήταν ιστορικό για τον Ναθάνιελ Τσαλόμπα αφού έκανε ντεμπούτο με τους Λονδρέζους 11 χρόνια από τότε που πήγε σε αυτούς και 56 μήνες από τη στιγμή που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ενδιάμεσα είχε δοθεί δανεικός σε έξι ομάδες!

Έκανε ντεμπούτο μετά από 11 χρόνια στην Τσέλσι!
© REUTERS

Λένε πως η υπομονή είναι αρετή και είναι σίγουρος πως ο Ναθάνιελ Τσαλόμπα διαθέτει τέτοια σε άφθονο βαθμό αν σκεφτεί κανείς πως χρειάστηκε να περιμένει 11 ολόκληρα χρόνια ώστε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Τσέλσι.

Έκανε ντεμπούτο μετά από 11 χρόνια στην Τσέλσι!
© REUTERS

Ναι ακριβώς, έντεκα χρόνια! Το 2005 εντάχτηκε στα τμήματα υποδομής των Λονδρέζων σε ηλικία 11 ετών, το 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα και έκτοτε δεν αγωνίστηκε σε ούτε ένα ματς των "μπλε" αφού παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Γουότφορντ, Νότιγχαμ Φόρεστ, Μίντλεσμπρο, Μπέρνλι, Ρέντινγκ και Νάπολι.

Το σερί των δανεισμών σταμάτησε όμως αυτό το καλοκαίρι αφού ο Κόντε τον κράτησε στο ρόστερ και το βράδυ της Τρίτης (20/9) έσπασε το ρόδι, αφού αντικατέστησε τον Μιτσί Μπατσουαγί στο 79ο λεπτό του αγώνα Λέστερ-Τσέλσι στο "King Power Stadium" για τον 3ο γύρο του League Cup πραγματοποιώντας ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το ντεμπούτο του με τη μπλε φανέλα.

Έκανε ντεμπούτο μετά από 11 χρόνια στην Τσέλσι!
© PA

Η παρουσία του μάλιστα στο γήπεδο συνδυάστηκε με επιτυχημένο αποτέλεσμα για την ομάδα του αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με το σκορ στο 2-2 και το φινάλε βρήκε την Τσέλσι να παίρνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο με δύο γκολ του Σεσκ Φάμπρεγας στην παράταση.

Λέστερ - Τσέλσι 2-4 (Highlights)

News 24/7

24MEDIA NETWORK