Έκανε ο Γιώργος (Γιακουμάκης) την αρχή...

Καθαρό... 11άρι (αυτή τη φανέλα πήρε) ο Γιώργος Γιακουμάκης, σκόραρε στο πρώτο φιλικό της ΑΕΚ και διαμόρφωσε από νωρίς το 1-1 με την ουκρανική Καρπάτι. Πολλές ευκαιρίες η ομάδα του Χιμένεθ, δοκάρι ο Μάνταλος.

Έκανε ο Γιώργος (Γιακουμάκης) την αρχή...

Στο μόνο που δεν χρειάζεται να μείνει ο Μανόλο Χιμένεθ από το πρώτο φιλικό με την Καρπάτι στο Κίελτσε είναι το αποτέλεσμα. Το 1-1 διαμορφώθηκε πριν συμπληρωθούν 20 λεπτά αγώνα, αφού ο αμαρκάριστος Τσατσούα άνοιξε το σκορ στο 10' και ο Γιώργος Γιακουμάκης ισοφάρισε στο 18' με εύστοχη κεφαλιά.

Ο Ισπανός προπονητής, χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικές 10άδες αφού ο τερματοφύλακας άλλαξε στο τελευταίο 25λεπτο, είδε την Ένωση να παράγει ποδόσφαιρο, κυρίως από τα πλάγια, να βάζει παίκτες στην αντίπαλη και να φτιάχνει (χάνοντας) αρκετές ευκαιρίες. Με τον Κλωναρίδη στο πρώτο μισό και τους Μάνταλο - Λιβάγια στο δεύτερο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μάλιστα είχε δοκάρι νωρίς, στο 54', τη στιγμή που ο κινητικός Κροάτης ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά δεν είχε σημάδι.

Ταυτόχρονα με την αστοχία, υπήρξαν και κάποιες αμυντικές αρρυθμίες που έδωσαν στους Ουκρανούς ελεύθερο πεδίο εκτέλεσης, ενώ η αναγκαστική αλλαγή του Βράνιες δεν ήταν σίγουρα στα θετικά.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μπάρκας (76' Τσιντώτας), Γκάλο (46' Μπακάκης), Τζανετόπουλος (46' Μανωλάς, 86' Μπάμπης), Τσιγκρίνσκι (46' Βράνιες, 69' Τσόσιτς), Λόπες (46' Βινίσιους), Αϊντάρεβιτς (46' Γαλανόπουλος), Σιμόες (46' Γιόχανσον, 86' Γιαννούτσος), Χριστοδουλόπουλος (46' Μάνταλος, 86' Βλαχομήτρος), Αντωνίου (46' Τρίστασον), Κλωναρίδης (46' Μελικιώτης, 86' Γιούσης), Γιακουμάκης (46' Λιβάγια)

News 24/7

24MEDIA NETWORK