Έκανε πίσω ο Παναθηναϊκός, με κάμερες το ματς με Λεβαδειακό

Οι κάμερες της Nova θα μπουν κανονικά στην Λεωφόρο για τη μετάδοση του Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, καθώς οι εκπρόσωποι των "πρασίνων" βρήκαν μία συμβιβαστική λύση.

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φαινόταν διατεθειμένος να τραβήξει το σχοινί της σχέσης του με την Nova απαιτώντας να του καταβληθεί άμεσα μέρος των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων ωστόσο η μετωπική σύγκρουση των δύο πλευρών (με ενδεχόμενες ολέθριες συνέπειες για το "τριφύλλι") απετράπη την τελευταία στιγμή.

Και αυτό γιατί μετά απο ζυμώσεις και μαραθώνιες διαβουλεύσεις, οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ βρήκαν μία συμβιβαστική λυση και τελικά θα επιτραπεί η μετάδοση του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό για την 18η αγωνιστική της Super League.

Η Nova από την πλευρά της συμφώνησε μέσα σε λίγες ημέρες να καταβάλλει ένα ποσό στις ομάδες μέσω της Super Legue, ποσό που προφανώς "έπεισε" τον Παναθηναϊκό -σε συνδυασμό με τις πιθανές κυρώσεις σε περίπτωση που δεν άφηνε τα τηλεοπτικά συνεργεία να μπουν μέσα- να βάλει νερό στο κρασί του όσον αφορά στις σχέσεις του με το συνδρομητικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK