Έκανε το πρώτο βήμα η Κ20

Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη του Αλίμου στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του ομίλου του πρωταθλήματος Football League Νέων 20 κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Έκανε το πρώτο βήμα η Κ20
INTIME SPORTS

Το γκολ της της ομάδας του Στέλιου Μανωλά πέτυχε στο 41' ο Βιδάλης με κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρβουνίδη (φωτο). Η ΑΕΚ έχασε καλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του Αλίμου Μαυρίδης επειδή ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μίχα.

ΑΕΚ:Ντούνης, Βιδάλης, Γραμματίκας (81' Γιαννούτσος) Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Γαλανόπουλος, Τζάθας (68' Αντωνίου) Καρβουνίδης (83' Λίτσι) Κυριαζής, Τσέλιος (87' Μίχας) Βλαχομήτρος.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ:Μαυρίδης, Νούλας, Γοργάκης, Κολλινιάτης, Αφράτης, Πιπεράς, Χρήστου(72' Προμπονάς) Κακιώρης (46' Ζόγκος) Χακράμα, Παυλίδης (95' Μακρίδης) Κακούτης (46' Μπουργάνης).

* Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο προπονητής της ομάδας Τραϊανός Δέλλας με συνεργάτες του και βέβαια ο Γενικός Διευθυντής των Ακαδημιών Ακης Ζήκος και ο Τεχνικός Διευθυντής Μιχάλης Μητροτάσιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK