Νίκησε αλλά έχασε τα άχαστα ο Πλατανιάς!

Όντας πιο ουσιαστικός και χάνοντας πολλές μεγάλες ευκαιρίες, ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας μικρό προβάδισμα όσον αφορά την πρόκριση στους "8" του κυπέλλου Ελλάδας. "Χρυσός" σκόρερ ο Αποστολόπουλος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Eurokinissi Sports)
mendrinos mixail EUROKINISSI SPORTS

Όπως στο πρωτάθλημα έτσι και στο κύπελλο, ο Πλατανιάς παρουσιάζεται σοβαρός και δεν... χαρίζεται σε κανέναν. Έτσι, η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν προκαλεί καμία έκπληξη, με την ομάδα της Κρήτης, μάλιστα, να χάνει πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Ο ΠΑΣ, πάντως, είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα μέχρι το 30ο λεπτό, όμως Ζάιρο και Κόντε σπατάλησαν κρίσιμες αντεπιθέσεις. Έτσι, στο 38ο λεπτό ο Σίγκνεβιτς απείλησε για πρώτη φορά, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι με δυνατό του.

ΕΚΑΝΕ... ΠΑΡΤΙ

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς πήρε τα ηνία του αγώνα και άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να... αναπνεύσουν. Στο 49ο λεπτό ο Γουνδουλάκης έκανε μία ωραία μπαλιά, ο Ναδάλες δεν μπόρεσε να κόψει και ο Αποστολόπουλος με εκπληκτικό σουτ έκανε το 1-0.

Οι Κρητικοί μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον ένα ακόμα τέρμα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, όμως Σίγκνεβιτς (δυο φορές), Ντεβέσα και ο Καρυπίδης από εξαιρετικές θέσεις αντί να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, είτε την έστειλαν πάνω στον Περιστερίδη, είτε στα... περιστέρια.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Κάργας, Πριντέτα, Καρυπίδης, Μενδρινός (Ντεβέσα 67'), Μαραγκός, Γιορέντε, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης (Μουνάφο 80'), Ντίνας (Μανούσος 67') Σίγκνεβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες (Κούτρης 72'), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ (Γιάκος 68'), Νικολιάς (Ακόστα 66'), Ζάιρο, Κόντε.

Σκόρερ: 1-0 (Αποστολόπουλος 49').

News 24/7

24MEDIA NETWORK