Εκατό κιλά η φανέλα η ΑΕΛ! Νίκησε τη Βέροια με παίκτη λιγότερο!

Εμεινε πίσω στορ, έμεινε επίσης με 10 παίκτες αλλά δεν... μάσησε. Η ΑΕΛ βρήκε τον τρόπο να νικήσει 2-1 τη Βέροια στο AEL FC Arena και να κάνει βήμα παραμονής στην κατηγορία!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports / ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα που μπορούν να υπερηφανευτούν για το βάρος της φανέλας τους. Οι επαρχιακές ειδικά είναι πολύ λίγες.

Η ΑΕΛ συγκαταλέγεται σ' αυτές πέρα από κάθε αμφιβολία. Αλλοίμονο, αφού μιλάμε για τη μοναδική, έως τώρα, επαρχιακή ομάδα που έχει πανηγυρίσει πρωτάθλημα. Αλλά και τώρα, που δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών της, δείχνει ότι είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο.

Στο κρισιμότατο ματς με τη Βέροια, η ομάδα του Σάκη Τσιώλη έμεινε πίσω στο σκορ αφού ο Κάλβο βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Παρά τη γρήγορη ισοφάριση στο 54' από τον Γκαγιέχο, η ΑΕΛ βρέθηκε να παίζει και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντοντό.

Και όμως, οι Θεσσαλοί επέμειναν και κατάφεραν να δικαιωθούν στο 82' με το εύστοχο χτύπημα του Ναζλίδη πανηγυρίζοντας το πιο σημαντικό τρίποντο της σεζόν έως τώρα. Το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο βέβαια.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Φάρκας, Γκόλιας (46' Κουτσιανικούλης), Μονιάκης, Φατιόν, Μασαλέσα, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικάουνιεκς (46' Γκαγέχο), Ναζλίδης (88' Τικίτο)

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (79' Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε, Σαρπόνγκ (63' Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK