Εκδιώχθηκαν από την Γκάνα οι Μουντάρι και Μπόατενγκ

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στην αναμέτρηση της Γκάνας με την Πορτογαλία για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Σούλεϊ Μουντάρι και ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ εκδιώχθηκαν από την αποστολή της ομάδας στη Βραζιλία.

Εκδιώχθηκαν από την Γκάνα οι Μουντάρι και Μπόατενγκ

Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει η αποστολή της Γκάνας. Μετά την επιχείρηση των... 3.000.000 δολαρίων που ήρθε στην επιφάνεια, άλλο ένα γεγονός κλόνισε την αφρικανική ομάδα.

Σύμφωνα με την "Bild" ο Σουλεΐ Μουντάρι και ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ εκδιώχθηκαν από την αποστολή της εθνικής ομάδας!.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ποδοσφαιριστές υπέπεσαν σε βαρύτατα πειθαρχικά παραπτώματα τα οποία ανάγκασαν τον Κουάσι Άπια να τους διώξει από την αποστολή στέλνοντάς τους πίσω στα σπίτια τους!

Εκδιώχθηκαν από την Γκάνα οι Μουντάρι και Μπόατενγκ

Ο Μπόατενγκ φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του, ενώ ο Μουντάρι κατηγορείται ότι χτύπησε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, Μόουζες Άρμα.

Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, κληθείς να τοποθετηθεί σχετικά υποστήριξε: "Ο Μουντάρι κι εγώ καθώς τρέχαμε στην προπόνηση μας ζητήθηκε από τον προπονητή να σταματήσουμε και να πάμε στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια πήγα να τον βρω και να τον ρωτήσω τη συνέβη κι αυτός άρχισε να φωνάζει. Με προσέβαλε και μου είπε να πάω να γ...θω!

Κανείς δεν θα πρέπει να έχει την εντύπωση ότι εγώ προσέβαλα τον προπονητή. Τώρα ταξιδεύω. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου τα καλύτερα για το ματς με την Πορτογαλία", τα λόγια του Γκανέζου μεσοεπιθετικού.

Εκδιώχθηκαν από την Γκάνα οι Μουντάρι και Μπόατενγκ

Να σημειώσουμε πως οι δύο παίκτες πέρα από συμπαίκτες στην εθνική Γκάνας, έχουν υπάρξει και συμπαίκτες όταν αγωνίζονταν στη Μίλαν.

Κι όλα αυτά μόλις λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας με την Πορτογαλία.

Διαβάστε ακόμη:

Γκάνα: Μεταφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στους παίκτες!

Ρατσιστές Γερμανοί στο στόχαστρο της FIFA

News 24/7

24MEDIA NETWORK