Εκεί που τελείωσαν όλα, αρχίζουν τα φετινά ντέρμπι!

Λίγους μόλις μήνες μετά το πολυσυζητημένο ντέρμπι στην Τούμπα που κρίθηκε στις δικαστικές αίθουσες και έκρινε τη μάχη του τίτλου, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επιστρέφουν στον... τόπο του εγκλήματος καθώς συνθέτουν το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για τη Super League 2018-19. Διαβάστε πότε θα γίνουν όλα τα σπουδαία ματς του φετινού πρωταθλήματος και δείτε το πρόγραμμα της πρεμιέρας.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις 10 Μαρτίου του 2018 ο "Δικέφαλος" του Βορρά και του Νότου κονταροχτυπήθηκαν στην κατάμεστη Τούμπα σε ένα ντέρμπι που έμεινε στην ιστορία αφού δεν τελείωσε ποτέ και έμελε να η τύχη του να κριθεί στα δικαστήρια, με την ΑΕΚ να κερδίζει το ματς και ουσιαστικά να "καθαρίζει" την υπόθεση πρωτάθλημα που ήταν και το πρώτο της μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωπες στον τελικό του Κυπέλλου όπου ο ΠΑΟΚ πήρε το αίμα του πίσω επικρατώντας 2-0 και κατακτώντας το τρόπαιο, ωστόσο η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να ανταμώσουν ξανά στην Τούμπα για πρώτη φορά μετά από το ντέρμπι του... Κομίνη πολύ σύντομα!

Για την ακρίβεια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος, για τη σεζόν 2018-19, με τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ να υποδέχεται την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη αφού θα πρόκειται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν ντέρμπι κάθε αγωνιστική μέχρι και την 10η, με το "Clasico" του ελληνικού ποδοσφαίρου, την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού να είναι προγραμματισμένη για την 10η αγωνιστική (γηπεδούχος ο Ολυμπιακός) ενώ για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια θα λάβει χώρα και το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ (γηπεδούχοι οι "κίτρινοι" την 7η αγωνιστική).

Όσον αφορά στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος, αυτή θα γίνει το διήμερο 25-26 Αυγούστου, με τον Παναθηναϊκό να έχει το πιο δύσκολο έργο από τις ομάδες που συνθέτουν τους λεγόμενους "Big-4", αφού δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ:

4η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

5η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

6η αγωνιστική: ΑΕΚ - Ολυμπιακός

7η αγωνιστική: Άρης - ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ:

Πανιώνιος - ΟΦΗ

Ξάνθη - Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός - Ατρόμητος

Λαμία - Άρης

Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

Ατρόμητος - ΟΦΗ

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Άρης - Ξάνθη

Λεβαδειακός - ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία

ΑΕΛ - Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK