"Έκλεψαν" το γκολ από τον Μανωλά!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι χάρισε μία τρομερή αγκαλιά στον Κώστα Μανωλά για τη χρυσή κεφαλιά του απέναντι στην Ίντερ, όμως η ιταλική λίγκα απεφάνθη πως το γκολ δεν του ανήκει!

"Έκλεψαν" το γκολ από τον Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής στη μάχη του "Olimpico" το βράδυ της Κυριακής καθώς από δική του κεφαλιά στο 76ο λεπτό η Ρόμα έκανε το 2-1 απέναντι στην Ίντερ και πανηγύρισε μία σημαντική επιτυχία που την ανέβασε στην 3η θέση.

Ήταν τέτοια μάλιστα η χαρά των Ρωμαίων για το γκολ που στο φινάλε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν κρατήθηκε και κόντεψε να... πνίξει τον Έλληνα διεθνή σέντερ μπακ με την αγκαλιά που του έκανε!

Το τρομερό πάντως στην όλη ιστορία είναι πως μία ημέρα η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (Lega Calcio) διευκρίνισε πως το 2-1 της Ρόμα δεν ήρθε με σκόρερ τον Μανωλά αλλά χάρη σε αυτογκόλ του φορ της Ίντερ Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος ήρθε σε επαφή με τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς.

Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας εξέτασαν προσεκτικά το video με το νικητήριο γκολ της Ρόμα και -αναλύοντας καρέ-καρέ τις εικόνες- διαπίστωσαν πως από την κεφαλιά του Μανωλά η μπάλα θα έφευγε εκτός εστίας, με την παρέμβαση του Ικάρντι (βρήκε τη μπάλα μετά από τον Πέρισιτς) να αποδεικνύεται καθοριστική!

News 24/7

24MEDIA NETWORK