"Κόπηκαν" τρεις στην Κολομβία

Τρεις από τους παίκτες της προεπιλογής της εθνικής Κολομβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, "κόπηκαν" από τον Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν.

"Κόπηκαν" τρεις στην Κολομβία

Συγκεκριμένα οι Μακνέλι Τόρες, Ελκίν Σότο και Ακιβάλντο Μοσκέρα "κόπηκαν" από την αποστολή της εθνικής Κολομβίας που θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για την προετοιμασία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

"Σήμερα υπάρχουν 26 ποδοσφαιριστές στην Μπογκοτά, αυτοί θα ταξιδέψουν στην Αργεντινή όπου θα ενωθούν με τον Φαλκάο και από εκεί αναπόφευκτα θα κοπούν τέσσερις. Το τεχνικό επιτελείο έχει μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές", επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της κολομβιανής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Αναφερόμενος στον Ρανταμέλ Φαλκάο είπε: "Είναι ξεκάθαρο και από την πλευρά της Μονακό ότι η Ομοσπονδία της Κολομβίας και μόνο θα αποφασίσει εάν ο παίκτης είναι στις συνθήκες να αγωνιστεί στο Μουντιάλ ή όχι".

Η 23άδα της εθνικής Κολομβίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας θα γίνει γνωστή στις 2 Ιουνίου όταν και ο Χοσέ Νέστορ Πέκερμαν θα παραδώσει την τελική λίστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK