Εκπληκτικό το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!

Το γκολ του Μάτος στο 94' όχι μόνο χάρισε στον ΠΑΟΚ μία τεράστια νίκη από βαθμολογική άποψη αλλά τον βοήθησε να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το σερί νικών του στην Τούμπα απέναντι στην ΑΕΚ!

Εκπληκτικό το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και δεν έθελξε με την απόδοσή της η ΑΕΚ βρέθηκε μία ανάσα από το να φύγει αήττητη από το γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (30/10) όμως λογάριαζε χωρίς τον... Λέο Μάτος, ο οποίος με κοντινό πλασέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων νίκησε τον Ανέστη και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Super League.

Πέρα από το προφανές όφελος της κατάκτησης των τριών βαθμών, ο "Δικέφαλος του Βορρά" μπορεί να είναι ικανοποιημένος για το γεγονός ότι επέκτεινε το εντυπωσιακό εντός έδρας σερί του απέναντι στην Ένωση το οποίο άρχισε να "τρέχει" μετά την 21η Μαρτίου 2010.

Σε εκείνη την ημερομηνία, η ΑΕΚ είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη στις αποσκευές της με σκόρερ τον Ίσμαελ Μπλάνκο (1-0) όμως από τότε δεν έχει πάρει ούτε ισοπαλία, με τον ΠΑΟΚ να μετράει πλέον 9 στη σειρά εντός έδρας νίκες για το πρωτάθλημα και τα πλέι οφ!

Στα ενδιαφέροντα της αναμέτρησης ότι το γκολ του Μάτος ήταν το πρώτο φετινό για την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της για τη Super League...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι είπε ο Μοράις για το κόρνερ για το οποίο "φωνάζει" η ΑΕΚ
Δημητριάδης σε βοηθό: "Μας έκλεψες την ισοπαλία"
Από κόρνερ που ήταν... άουτ το γκολ του ΠΑΟΚ!
Γιατί δεν διέκοψε το ντέρμπι ο Σιδηρόπουλος
Δεν είδε το γκολ ο Σαββίδης λόγω φωτοβολίδας
Λύτρωση για ΠΑΟΚ, νοκ άουτ η ΑΕΚ στο 94'

News 24/7

24MEDIA NETWORK