ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στην αποστολή της Γερμανίας από Λεβ

Η αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τα κρίσιμα φιλικά με Αγγλία και Ιταλία περιλαμβάνουν εκπλήξεις.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ στην αποστολή της Γερμανίας από Λεβ

Ο Γιόαχιμ Λεβ προχώρησε σε ορισμένες εκπλήξεις στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τα σπουδαία φιλικά με Αγγλία και Ιταλία στα τέλη Μαρτίου.

Ο τεχνικός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας κάλεσε για πρώτη φορά τον νεαρό Τζόναθαν Τα για το κέντρο της άμυνας, λόγω των τραυματισμών του Τζερόμ Μπόατενγκ και του Μπένεντικτ Χέβεντες.

Ο 20χρονος αμυντικός της Λεβερκούζεν πραγματοποιεί καταπληκτική σεζόν και θεωρείται ο νέος ηγέτης της άμυνας των "πάντσερ".

Για το τέρμα, ο 56χρονος προπονητής κάλεσε τέσσερις τερματοφύλακες, δύο εκ των οποίων δεν έχουν συμμετοχή ακόμη (Μπερντ Λένο, Κέβιν Τραπ), ενώ "έκοψε" τον Ρον Ρόμπερτ Τσίλερ.

Στο κέντρο, έδωσε ξανά θέση στην ομάδα τον αρχηγό Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, παρά τις εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία.

Έκπληξη υπάρχει και στην επίθεση, όπου επέστρεψε ο Μάριο Γκόμεθ (ο Λεβ είχε δηλώσει ότι θα επιστρέψει εάν πάρει ρυθμό στη Μπεσίκτας), παρότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε σχεδόν όλους τους μεσοεπιθετικούς και επιθετικούς που έχει στη διάθεσή του, μεταξύ των οποίων και ο Λούκας Ποντόλσκι.

Η Γερμανία υποδέχεται την Αγγλία στο "Ολίμπιασταντιον" του Βερολίνου στις 26 του μήνα και τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζει την Ιταλία στην "Άλιαντς Αρένα" του Μονάχου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Euro 2016.

Τα "πάντσερ" προέρχονται από την επεισοδιακή φιλική αναμέτρηση (ήττα 2-0) με τη Γαλλία τον Νοέμβριο του 2015, η οποία στιγματίστηκε από τις βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι. Ακολούθως, το προγραμματισμένο παιχνίδι με την Ολλανδία ματαιώθηκε λόγω φόβων για νέο τρομοκρατικό χτύπημα.

Η αποστολή της εθνικής Γερμανίας

Τερματοφύλακες

Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί

Σκοντράν Μουστάφι (Βαλένθια), Γιόνας Χέκτορ (Κολονία), Ζεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Ματς Χούμελς (Ντόρτμουντ), Εμρέ Τζαν (Λίβερπουλ), Ματίας Γκίντερ (Ντόρτμουντ), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρόμα), Τζόναθαν Τα (Λεβερκούζεν)

Μέσοι

Σάμι Κεντίρα (Γιουβέντους), Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μεσούτ Εζίλ (Άρσεναλ), Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Κρίστοφ Κράμερ (Λεβερκούζεν), Γιούλιαν Ντράξλερ (Βόλφσμπουργκ), Καρίμ Μπελαράμπι (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί

Αντρέ Σίρλε (Βόλφσμπουργκ), Μαξ Κρούζε (Βόλφσμπουργκ), Μάριο Γκέτσε (Μπάγερν), Μάριο Γκόμεθ (Μπεσίκτας), Κέβιν Φόλαντ (Χόφενχαϊμ), Λούκας Ποντόλσκι (Γαλατάσαραϊ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK