Εκπληξη: Φεύγει και ο Γουακάσο!

O Mπουμπάρακ Γουακάσο θα παραχωρηθεί τελικά δανεικός από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Φαβορί η Γρανάδα για τον παίκτη.

Εκπληξη: Φεύγει και ο Γουακάσο!

Αν και το αρχικό πλάνο προέβλεπε παραμονή του Μπουμπάρακ Γουακάσο στον Παναθηναϊκό, τελικά ο σχεδιασμός άλλαξε.

Τις τελευταίες 3-4 ημέρες ο ατζέντης του 27χρονου Γκανέζου βρισκόταν σε ανοιχτή γραμμηή με τους πράσινους και παράλληλα δούλευε περιπτώσεις για τον πελάτη του.

Ενδιαφέρθηκαν έντονα τόσο η Πεσκάρα από την Ιταλία όσο και η Αλαβές από την Ισπανία αλλά οι Ιταλοί κατέθεσαν και επίσημη πρόταση.

Εν τέλει όμως, τις τελευταίες ώρες έκανε δυναμικό και αποφασιστικό μπάσιμο η Γρανάδα η οποία φαίνεται ότι θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Ο Γουακάσο θα δοθεί με τη μορφή δανεισμού καθώς όπως τονίζεται αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας που δεν πρέπει να χαθεί.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα αφού ο Γουακάσο βρίσκεται στην Γκαμπόν για το Κόπα Αφρικα και οι επικοινωνίθες δεν γίνονται και με τρομερή άνεση. Η πιθανή φυγή του πάντως ανοίγει θέση ξένου στο ρόστερ με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως, υποστήριζαν το απόγευμα του Σαββάτου για το θέμα του Γουακάσο, πως δεν τους έχει γνωστοποιηθεί κάποια πρόταση...

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του διεθνή Ιρανού, κεντρικού μέσου Σαεϊντ Εζατολάχι (1,93 μ., ελεύθερος απ' τη Ροστόφ) είναι σ' αυτές που εξετάζονται απ' τον Παναθηναϊκό και θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK