Έκπληξη με Σισοκό, χωρίς Ανσαριφάρντ στην Τρίπολη!

Ο Γάλλος με μία προπόνηση μπήκε στην αποστολή για το αυριανό ματς της Τρίπολης (18/1, 19.30). Ο Ιρανός επιθετικός πάει για... Ξάνθη. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Μάρτινς και Μπουχαλάκη. Έξω και ο Τσόρι. Επιστροφές για Σεμπά – Ελιουνούσι

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΙ ΣΙΣΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΙ ΣΙΣΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Είχε τελικά πολύ... ψωμί η ανακοίνωση της 18άδας του Ολυμπιακού από τον Πάουλο Μπέντο για τον αγώνα στην Τρίπολη (18/1, 19.30). Ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε μία έκπληξη που αφορά την παρουσία του Αλί Σισοκό στην αποστολή! Με μία μόλις προπόνηση ο Γάλλος αριστερός μπακ θα μπει στο πούλμαν για την Αρκαδία.

Αντιθέτως, έξω είναι ο Ανσαριφάρντ. Ο Μπέντο πιστός στις... συνήθειές τους, δεν πήρε τρεις επιθετικούς στην αποστολή, αφού είχε ήδη στο πλάνο του τους Ιντέγιε και Καρντόσο. Μένει να δούμε αν ο Ιρανός επιθετικός θα είναι στην 18άδα για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τον Μπουχαλάκη να νιώθει ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο δεξιά και τον Μάρτινς να τραυματίζεται στο αριστερό πόδι (διάστρεμμα). Και οι δύο θα μείνουν στην Αθήνα.

Έξω έμεινε για λόγους τακτικής ο Τσόρι, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που επίσης δεν έχει επιστρέψει 100% σε ρυθμό προπονήσεων.

Επιστροφή μετά από έναν μήνα και... μια εβδομάδα για τον Ελιουνούσι, ενώ ο Σεμπά αποδείχθηκε “θηρίο” αφού δεν κατάλαβε τίποτα από το τάκλιν του Λισγάρα και είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Μπέντο στηρίζει τον Βιάνα μέχρι τέλους!

News 24/7

24MEDIA NETWORK