ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκπληξη με Ζε Εντουάρντο

Ακόμη μία μεταγραφή που θα προκαλέσει θόρυβο είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΟΦΗ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ζε Εντουάρντο της Πάρμα!

Έκπληξη με Ζε Εντουάρντο

Όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική ομάδα. Υπό τέτοια συνθήκη αγωνίστηκε πέρυσι στην Πάντοβα και είχε σε 33 συμμετοχές 4 γκολ και 3 ασίστ. Έχει επίσης παίξει σε Κρουζέιρο, Άγιαξ και Έμπολι.

Η διοίκηση του ΟΦΗ έχει εξασφαλίσει όχι μόνο το “ναι” της Πάρμα, αλλά και του παίκτη, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης είχε την Παρασκευή ραντεβού με τον μάνατζέρ του.

Ο Ζε Εντουάρντο είναι διεθνής σε όλα τα κλιμάκια των μικρών εθνικών ομάδων της Βραζιλίας και μαζί με τους Γκαλέτι – Όγιος συνθέτουν μια τρομερά ποιοτική τριάδα πίσω από τον εκάστοτε προωθημένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK