Έκπληξη στον ΠΑΟΚ από την έκθεση του ντέρμπι

Η ΠΑΕ πήρε στα χέρια της το έγγραφο του παρατηρητή στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ξαφνιάστηκε από τη μη αναφορά των γεγονότων με Γλύκο και Περέιρα.

Έκπληξη στον ΠΑΟΚ από την έκθεση του ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ, λόγω έννομου συμφέροντος, ασχολήθηκε με την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την Πειθαρχική της Λίγκας για το ντέρμπι του Φαλήρου

Οι επιτελείς της ΠΑΕ πέτυχαν να πάρουν στα χέρια τους την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, μετά από αρκετές νομικές ενέργειες.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει αναφορά στα γεγονότα με την ρίψη βεγγαλικών και κροτίδων στο Γλύκο (τόσο στη διάρκεια της προθέρμανσης, όσο και την ώρα που το παιχνίδι ήταν έτοιμο να αρχίσει ), στα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν ανά διαστήματα και στο "κυνήγι" οπαδών στον Περέιρα με τη λήξη.

"Όλα όσα έγιναν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιβολή τιμωρίας της έδρας, ενώ τώρα είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να κληθεί να πληρώσει μόνο ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο" λένε στην Τούμπα και θεωρούν ότι η συγκεκριμένη έκθεση σε συνδυασμό με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Ανδρέας Παππάς στη Λιβαδειά είναι σοβαρές αφορμές για να ανεβάσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το ντέρμπι είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Ο Αγγελίδης θέλει να μιλήσει με την ΚΕΔ

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα παραστεί σήμερα στο δ.σ. της ΕΠΟ, στη διάρκεια του οποίου θα διευκρινιστούν και οι προθέσεις του Γιώργου Σαρρή για την παραμονή του στην προεδρία της Ομοσπονδίας.

Ο Κύπριος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μία μέρα μετά την αιχμηρή δήλωσή του είναι αποφασισμένος να θίξει εντός του συμβουλίου τα όσα ενόχλησαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνολικά και τον ίδιο προσωπικά τις τελευταίες μέρες.

Μάλιστα, έχει ζητήσει και συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΕΔ για να εκφράσει τα παράπονα και να ξεκαθαρίσει την στάση του "Δικεφάλου", όπως εξηγήθηκε μέσα από τη δήλωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK