Βρισιές και Αστυνομία για να κάνει προπόνηση ο Πικέ!

Κόκκινο πανί για τους οπαδούς της εθνικής ομάδας της Ισπανίας ο Ζεράρ Πικέ, τον οποίο έβρισαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της "Ρόχα" στην Μαδρίτη (VIDEO).

Spain's Gerard Pique, centre, plays with a ball during a training session of the Spanish soccer national team at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Friday, Sept. 1, 2017.  Spain will play a World Cup Group G qualifying soccer match against Italy on Saturday 2. (AP Photo/Francisco Seco)
Gerard Pique Bernabeu AP IMAGES

Το επανέλαβε και στο αεροδρόμιο. Ο Ζεράρ Πικέ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν εμμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική Ισπανίας, λόγω των δηλώσεων του για την Καταλονία, απαντώντας πως έχει πει ήδη την άποψη του ( το αφήνει στα χέρια της ομοσπονδίας).

Δυστυχώς το κλίμα στο προπονητικό κέντρο της "Ρόχα" δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και αυτό γιατί οπαδοί άρχισαν να βρίζουν τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, ζητώντας του παράλληλα να φύγει!

"Πικέ, μπ@στ@ρδε, φύγε από την Εθνική", "Πικέ η Ισπανία είναι η χώρα σου" και άλλες... ομορφιές ακούστηκαν, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παικτών ενόψει του αγώνα με την Αλβανία.

Για να ησυχάσει το πλήθος πάντως χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της Αστυνομίας!

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK