"Έκρηξη" Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου!

Τι το ήθελε ο ρεπόρτερ να ρωτήσει τον Μουρίνιο για την απουσία του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ πριν το ματς με την Γιουνάιτεντ; Διαβάστε τον επικό διάλογο που ακολούθησε (VIDEO)!

"Έκρηξη" Μουρίνιο σε ερώτηση δημοσιογράφου!
© SKY SPORTS PREMIER LEAGUE

Η Τότεναμ δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα την Παρασκευή όταν επιβεβαιώθηκε πως ο Χάρι Κέιν δεν θα μπορέσει να την ενισχύσει στο "Ολντ Τράφορντ" λόγω μυικού τραυματισμού και ο ρεπόρτερ του Sky Sports Τζέοφ Σριβς δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει για αυτό και τον Ζοζέ Μουρίνιο, λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τα "σπιρούνια".

Όσοι νομίζετε πάντως πως ο "special one" έδωσε μία τυπική απάντηση μάλλον δεν τον γνωρίζουν και τόσο καλά. Ο Πορτογάλος εξοργίστηκε όταν ρωτήθηκε για τον απόντα Κέιν και υπενθύμισε τους τραυματίες που έχει η δική του ομάδα, για να ανοίξει έναν επικό διάλογο με το δημοσιογράφο.

"Πόσο μεγάλη αλλαγή είναι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Τότεναμ χωρίς τον Χάρι Κέιν;" ήταν η ερώτηση, με τον "Μου" να απαντάει:

"Πόσο αλλάζουν τα πράγματα για την Τότεναμ όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί χωρίς τους Ιμπραχίμοβιτς, Ρόχο, Κάρικ, Πογκμπά και Φελαϊνί".

Ο δημοσιογράφος πρόσθεσε πως η ερώτηση έγινε για να δει πώς η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να παραταχθεί στο σημερινό ματς ξέροντας πως δεν θα βρει μπροστά της τον Κέιν, με τον Μουρίνιο να μην... πείθεται και να του αποκρίνεται:

"Ρώτησες τον Μαουρίσιο το ίδιο πράγμα σε σχέση με τους δικούς μου παίκτες που δεν παίζουν;". "Δεν του έχω πάρει συνέντευξη ακόμα", είπε ο Σριβς, με τον Πορτογάλο να του προτείνει το εξής:

"Πήγαινε και ρώτησές τον πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι χωρίς τον Πογκμπά, τον Ιμπραχίμοβιτς, τον Ρόχο, τον Κάρικ. Κάνε του την ίδια ερώτηση".

Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK