Έκτακτο ΔΣ η ΕΠΟ για την επίθεση στον Ζωγράφο

Η ΕΠΟ συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ για το απόγευμα της Παρασκευής μετά τη μαφιόζικη επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Έκτακτο ΔΣ η ΕΠΟ για την επίθεση στον Ζωγράφο

Αστραπιαία κινήθηκε η ΕΠΟ μόλις λίγες ώρες μετά την μαφιόζικη επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Πιο συγκεκριμένα, συγκάλεσε έκτακτο ΔΣ για το απόγευμα της Παρασκευής στις (17.00) προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν για την προστασία των συνεργατών της.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό έλαβε χώρα πριν τα μεσάνυχτα, όταν στην περιοχή του Κολωνού, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και είχαν στήσει καρτέρι στον Χριστόφορο Ζωγράφο, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο πρώην διεθνής ρέφερι και στενός συνεργάτης του Χιου Ντάλας στην ΚΕΔ εδώ και ένα περίπου μήνα, διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Όλα αυτά, την ώρα που την Παρασκευή 14/11 το απόγευμα ξεκινάει στην Αθήνα το διήμερο σεμινάριο των διαιτητών της Super League, παρουσία μάλιστα του ίδιου του Χιου Ντάλας!

Να σημειώσουμε επίσης, ότι κι άλλα (πρώην πλέον) μέλη της ΚΕΔ έχουν πέσει θύματα επίθεσης τον τελευταίο χρόνο και συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσαχειλίδης και ο Δημήτρης Καλύβας, τον οποίο μάλιστα αντικατέστησε ο Χριστόφορος Ζωγράφος ως αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ στις αρχές του Οκτώβρη.

Διαβάστε ακόμη:

Θύμα επίθεσης ο Χριστόφορος Ζωγράφος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK