"ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Σαμπντόρια πήρε Ρονάλντο!"

Η ιταλική Σαμπντόρια ζήλεψε της αίγλη της Γιουβέντους, ανακοινώνοντας τον δικό της Ρονάλντο σε... ασπρόμαυρο φόντο για να θυμίζει CR7 στην "Μεγάλη Κυρία". Μόνο που ο συγκεκριμένος Ρονάλντο είναι νεότερος και πιο φθηνός από τον 33χρονο σταρ που φέτος άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Σαμπντόρια πήρε Ρονάλντο!"

Αυτοτρολαρίστηκε η Σαμπντόρια, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ρονάλντο. Όχι του γνωστού, αλλά του νεαρού χαφ από την Αγγλία με ρίζες από την Γουινέα, Ρονάλντο Βιέιρα Ναν...

Το ιταλικό κλαμπ"σήκωσε" στο twitter μία φωτογραφία σε μαύρο φόντο που έγραφε με κεφαλαία γράμματα: Ρονάλντο, ενώ από πάνω στη λεζάντα είχαν σημειώσει τα εξής: " ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Σαμπντόρια πήρε Ρονάλντο"

Η παρουσίαση σε ασπρόμαυρο φόντο θύμισε πολύ αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, μόνο που η Σαμπντόρια φρόντισε κάτω από το Ρονάλντο να γράψει με πολύ μικρά γράμματα το επίθετο του νέου της ποδοσφαιριστή, δηλαδή Βιέιρα.

Για στην ιστορία, ο 20χρονος αποκτήθηκε από την αγγλική Λιντς έναντι 7.000.000 ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΤA TWEET:

News 24/7

24MEDIA NETWORK